|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:09 pm
Nightmaree =Kiryo= Nightmaree =Kiryo= Jakie jeszcze sa tu "zwierzeta" ? ja Kofanie wrrrrrrr*gryzie w ucho* moj zwierzaczek XD jak tylko my tez jestesmy malzenstwem:>:>:> :> ale w RO odbywala sie wielka uroczystosc, suknie, garnitury, kosciol XD pojaiwla sie informacja dla kazdego w RO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:10 pm
Misao_chan =Kiryo= Misao_chan Nightmaree Misao_chan ten kotek co go trzymasz w lapkach jest z RO blaugh mialam tam takiego na glowie tylko ze czarnego ten kotek co go trzymam jest z hodowli i zwie sie Siksa stare a gralas kiedy w ragnarok Online w ogole?! tutaj wiekszosc rzeczy jest zalapanych z ro..od bunny bands po angel wings..tak samo drooping cat xp a sa evil wings ?? misao: male niedopracowanie ze tu tylko jest friend a w RO malrzenstwo i adopja dziecka XD ja bm chciala zeby bylo moje ving ears wings , ale nie widzialam tu jeszcze razz tfu evil wings ears
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:11 pm
alez slonko ja wole uroczy po cichu w nocy:>:> to moj zywiał noooc i Kuuba heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:11 pm
misao: pytam sie o czarne angel wings == razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:12 pm
=Kiryo= misao: pytam sie o czarne angel wings == razz tesh nie widzialam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:14 pm
Nightmaree alez slonko ja wole uroczy po cichu w nocy:>:> to moj zywiał noooc i Kuuba heart heart 3nodding 3nodding 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:17 pm
=Kiryo= Nightmaree alez slonko ja wole uroczy po cichu w nocy:>:> to moj zywiał noooc i Kuuba heart heart 3nodding 3nodding 3nodding heart czy Ty zdajesz sobie sprawe z tego moj najmilszy ze ja mam matury w przyszlym tygodniu a z biologii wiem bardzo nie wiele? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:19 pm
misao to na ryby lecimy i bedziesz zbierac na skrzydla wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:20 pm
Nightmaree =Kiryo= Nightmaree alez slonko ja wole uroczy po cichu w nocy:>:> to moj zywiał noooc i Kuuba heart heart 3nodding 3nodding 3nodding heart czy Ty zdajesz sobie sprawe z tego moj najmilszy ze ja mam matury w przyszlym tygodniu a z biologii wiem bardzo nie wiele? stare u mnie na bilogi jak facetka bierze do odpowiedzi to nawet nie ma co doniej podchodzic.................... zetnie kazdego jak smierc jak zacznie pytac to o co jej chodzi nawet w podreczniku nie ma lepiej wstac a wpisuj ta dzide i siasc, oszczedzasz czas, nerwy i sile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= Nightmaree =Kiryo= Nightmaree alez slonko ja wole uroczy po cichu w nocy:>:> to moj zywiał noooc i Kuuba heart heart 3nodding 3nodding 3nodding heart czy Ty zdajesz sobie sprawe z tego moj najmilszy ze ja mam matury w przyszlym tygodniu a z biologii wiem bardzo nie wiele? stare u mnie na bilogi jak facetka bierze do odpowiedzi to nawet nie ma co doniej podchodzic.................... zetnie kazdego jak smierc jak zacznie pytac to o co jej chodzi nawet w podreczniku nie ma lepiej wstac a wpisuj ta dzide i siasc, oszczedzasz czas, nerwy i sile idziemy na rybki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree misao to na ryby lecimy i bedziesz zbierac na skrzydla wink gdzie na rybki idziemy 3nodding question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:24 pm
=Kiryo= Nightmaree misao to na ryby lecimy i bedziesz zbierac na skrzydla wink gdzie na rybki idziemy 3nodding question Port of Gambino.....1...Nitghmaree & Kiryo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:25 pm
Nightmaree =Kiryo= Nightmaree misao to na ryby lecimy i bedziesz zbierac na skrzydla wink gdzie na rybki idziemy 3nodding question Port of Gambino.....1...Nitghmaree & Kiryo lece biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:36 pm