|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:56 pm
Misao_chan nikt mi nie pomoze crying ? tylko 3000 gold i moje marzenie sie spelnia xp mi sie nie podobaja te skrzydła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:56 pm
Nightmaree =Kiryo= Nightmaree =Kiryo= Zara mnie szlag trafi XD *szuka czegos przeciwbolowego* moja glowa X_X wez rybko coś wez albo lec do sklepu *cmok* heart do sklepu trzeba sie najpierw "doczolgac" XD xp *kladzie sie na sofe* jak mi choc troche nie przejdzie to mnie cos strzeli =.= *siada obok i glaska po glowce*powinienes dostac za te wybryki heart juz mi sie oberwalo, glowa mi peka ale ciekawe jak jeszcze mi sie oberwie XD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:58 pm
ten kotek co go trzymasz w lapkach jest z RO blaugh mialam tam takiego na glowie tylko ze czarnego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:03 pm
Misao_chan ten kotek co go trzymasz w lapkach jest z RO blaugh mialam tam takiego na glowie tylko ze czarnego ten kotek co go trzymam jest z hodowli i zwie sie Siksa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:04 pm
Jakie jeszcze sa tu "zwierzeta" ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:04 pm
Nightmaree Misao_chan ten kotek co go trzymasz w lapkach jest z RO blaugh mialam tam takiego na glowie tylko ze czarnego ten kotek co go trzymam jest z hodowli i zwie sie Siksa stare a gralas kiedy w ragnarok Online w ogole?! tutaj wiekszosc rzeczy jest zalapanych z ro..od bunny bands po angel wings..tak samo drooping cat xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:06 pm
=Kiryo= Jakie jeszcze sa tu "zwierzeta" ? ja Kofanie wrrrrrrr*gryzie w ucho*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:06 pm
Misao_chan Nightmaree Misao_chan ten kotek co go trzymasz w lapkach jest z RO blaugh mialam tam takiego na glowie tylko ze czarnego ten kotek co go trzymam jest z hodowli i zwie sie Siksa stare a gralas kiedy w ragnarok Online w ogole?! tutaj wiekszosc rzeczy jest zalapanych z ro..od bunny bands po angel wings..tak samo drooping cat xp a sa evil wings ?? misao: male niedopracowanie ze tu tylko jest friend a w RO malrzenstwo i adopja dziecka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:07 pm
Nightmaree =Kiryo= Jakie jeszcze sa tu "zwierzeta" ? ja Kofanie wrrrrrrr*gryzie w ucho* moj zwierzaczek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:08 pm
=Kiryo= Nightmaree =Kiryo= Jakie jeszcze sa tu "zwierzeta" ? ja Kofanie wrrrrrrr*gryzie w ucho* moj zwierzaczek XD jak tylko my tez jestesmy malzenstwem:>:>:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:09 pm
=Kiryo= Misao_chan Nightmaree Misao_chan ten kotek co go trzymasz w lapkach jest z RO blaugh mialam tam takiego na glowie tylko ze czarnego ten kotek co go trzymam jest z hodowli i zwie sie Siksa stare a gralas kiedy w ragnarok Online w ogole?! tutaj wiekszosc rzeczy jest zalapanych z ro..od bunny bands po angel wings..tak samo drooping cat xp a sa evil wings ?? misao: male niedopracowanie ze tu tylko jest friend a w RO malrzenstwo i adopja dziecka XD ja bm chciala zeby bylo moje ving ears wings , ale nie widzialam tu jeszcze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|