|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:42 pm
Nightmaree Misao_chan nie taka mala - 180 cm wzrostu xp no to mozemy grac w kosza razem 176 xd tak tak :> sasasa , ale ja wole siatkowke ..buu ja chce motyle skrzydla crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Misao_chan Nightmaree Misao_chan nie taka mala - 180 cm wzrostu xp no to mozemy grac w kosza razem 176 xd tak tak :> sasasa , ale ja wole siatkowke ..buu ja chce motyle skrzydla crying ja wole kosza ale w siatke tez gram wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree straaasznie sie stesknilam crying :>>>>>>>> baldzio i plakalam cala noc bo Cie w lozeczku nie bylo i sama spalam sad lol :>>>>>>>>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:43 pm
=Kiryo= Nightmaree straaasznie sie stesknilam crying :>>>>>>>> baldzio i plakalam cala noc bo Cie w lozeczku nie bylo i sama spalam sad lol :>>>>>>>> nigdy wiecej nie patrz bna mnie takim wzrokiem *tanczy* dawaj buzi i nie w czolko stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:44 pm
ej wspomozcie dziewczyne w potrzebie,brakuje mi 3000 gold xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:44 pm
Nightmaree Misao_chan Nightmaree Misao_chan nie taka mala - 180 cm wzrostu xp no to mozemy grac w kosza razem 176 xd tak tak :> sasasa , ale ja wole siatkowke ..buu ja chce motyle skrzydla crying ja wole kosza ale w siatke tez gram wink a ja gram w football emrykanski(NFL) i rugby to jest hardcorowy sport
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:45 pm
Nightmaree =Kiryo= Nightmaree straaasznie sie stesknilam crying :>>>>>>>> baldzio i plakalam cala noc bo Cie w lozeczku nie bylo i sama spalam sad lol :>>>>>>>> nigdy wiecej nie patrz bna mnie takim wzrokiem *tanczy* dawaj buzi i nie w czolko stare :* *cmok* biggrin :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:45 pm
a ja wile sport z kiryo w łozku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:46 pm
Nightmaree a ja wile sport z kiryo w łozku xd XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:47 pm
nikt mi nie pomoze crying ? tylko 3000 gold i moje marzenie sie spelnia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:48 pm
Zara mnie szlag trafi XD *szuka czegos przeciwbolowego* moja glowa X_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:49 pm
Misao_chan nikt mi nie pomoze crying ? tylko 3000 gold i moje marzenie sie spelnia xp trzeba miec kase i nie miec dlugow =.=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:51 pm
=Kiryo= Zara mnie szlag trafi XD *szuka czegos przeciwbolowego* moja glowa X_X wez rybko coś wez albo lec do sklepu *cmok* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:53 pm
Nightmaree =Kiryo= Zara mnie szlag trafi XD *szuka czegos przeciwbolowego* moja glowa X_X wez rybko coś wez albo lec do sklepu *cmok* heart do sklepu trzeba sie najpierw "doczolgac" XD xp *kladzie sie na sofe* jak mi choc troche nie przejdzie to mnie cos strzeli =.=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:55 pm
=Kiryo= Nightmaree =Kiryo= Zara mnie szlag trafi XD *szuka czegos przeciwbolowego* moja glowa X_X wez rybko coś wez albo lec do sklepu *cmok* heart do sklepu trzeba sie najpierw "doczolgac" XD xp *kladzie sie na sofe* jak mi choc troche nie przejdzie to mnie cos strzeli =.= *siada obok i glaska po glowce*powinienes dostac za te wybryki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|