|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:18 pm
Jaswinder *ziew* chyba się zdrzemnę... nie spac !! xd .. bo bedzie noodno xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:19 pm
Lethiel Jaswinder *ziew* chyba się zdrzemnę... nie spac !! xd .. bo bedzie noodno xp  jaka fajna moja sis whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:19 pm
Kitty ShadowCat Lethiel *zieeeeeefs* *usadawia sie na poduchach* ninja whee Lethiel: 4laugh roożowe heart hehe .. xd .. ash za xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:21 pm
Lethiel Kitty ShadowCat Lethiel *zieeeeeefs* *usadawia sie na poduchach* ninja whee Lethiel: 4laugh roożowe heart hehe .. xd .. ash za xd xd *przyznaje sie bez bicia* Jas, zobaczyłam na gogle hasło: "KRETYN" heshesh... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:28 pm
Lethiel xd xd ładne 3nodding 4laugh  ahh.... mashenia.... co o tym sądzicie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:30 pm
Kitty ShadowCat Lethiel xd xd ładne 3nodding 4laugh  ahh.... mashenia.... co o tym sądzicie? wink drogie.. Jas ninja mialaś nie spac !! scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:31 pm
Lucas się chyba spił... właśnie mi powiedział przez Skype'a, że mnie kocha i mam dać mu buzi... sweatdrop ...w język *gleba*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:32 pm
Jaswinder Lucas się chyba spił... właśnie mi powiedział przez Skype'a, że mnie kocha i mam dać mu buzi... sweatdrop ...w język *gleba* eme.. O_o .. to doprawdy slodkie xd whee xp xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:32 pm
Lethiel Kitty ShadowCat Lethiel xd xd ładne 3nodding 4laugh  ahh.... mashenia.... co o tym sądzicie? wink drogie.. Jas ninja mialaś nie spac !! scream xd a no drogie... ale jakoś się uzbiera... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:39 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:43 pm
no... jush jestem... *patshy na akwarium z zolwiem* glopie miesozerne bydle.... *ma ochote rzucic zolwiem o sciane* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:46 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:48 pm
Jaswinder Lethiel Jaswinder Lucas się chyba spił... właśnie mi powiedział przez Skype'a, że mnie kocha i mam dać mu buzi... sweatdrop ...w język *gleba* eme.. O_o .. to doprawdy slodkie xd whee xp xd ... ale ja mam chłopaka... mhm... nio to sprawa sie komplikooje xd ... moze poprostu ściemnij mu ze jesteś spiąca i skoncz rozmowe xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:51 pm
 jak przylazłam na gaię, to chciałam się upodobnić do tego avka... taka była moja pierwsza fryzurka i stąd ten kształt oczu, tylko inny kolor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|