|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:51 pm
Vykk ja wrocilme tylko saie pozegnac bo nei bylo mnie przy kompie a nie chce mi sie juz nawet przegladac co sie tu u was wyprawia blaugh ide spac...narka wszystkim paaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:53 pm
Vykk ja wrocilme tylko saie pozegnac bo nei bylo mnie przy kompie a nie chce mi sie juz nawet przegladac co sie tu u was wyprawia blaugh ide spac...narka wszystkim branoc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:54 pm
Miho_14 Kitty ShadowCat Opcuś: 4laugh dzidzia heart Miho- za chwilq twooj avek będzie gotowy whee ło rany... juz sie boje.......... xd xd xd 4laugh whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:54 pm
chyba nie zobacze twojego dziela kitt, bo mnie tu chca po dupie kopac xp
EDIT:// zobaczylam ............... gonk
dobranoc wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:56 pm
Miho_14 chyba nie zobacze twojego dziela kitt, bo mnie tu chca po dupie kopac xp  nie daj sie kopać !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:56 pm
Miho_14 chyba nie zobacze twojego dziela kitt, bo mnie tu chca po dupie kopac xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:57 pm
Lethiel Miho_14 chyba nie zobacze twojego dziela kitt, bo mnie tu chca po dupie kopac xp  nie daj sie kopać !!! xd jakie wiosenne 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:01 pm
Lethiel Miho_14 chyba nie zobacze twojego dziela kitt, bo mnie tu chca po dupie kopac xp  nie daj sie kopać !!! xd śliićne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:02 pm
Kitty ShadowCat Lethiel Miho_14 chyba nie zobacze twojego dziela kitt, bo mnie tu chca po dupie kopac xp  nie daj sie kopać !!! xd jakie wiosenne 4laugh heart heh.. tak to jest jak Leth sie do GACa dorwie XD ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:03 pm
Jaswinder Lethiel Miho_14 chyba nie zobacze twojego dziela kitt, bo mnie tu chca po dupie kopac xp  nie daj sie kopać !!! xd śliićne dziekooje whee wink mma jeszcze opcoosia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:07 pm
Lethiel Jaswinder Lethiel Miho_14 chyba nie zobacze twojego dziela kitt, bo mnie tu chca po dupie kopac xp  nie daj sie kopać !!! xd śliićne dziekooje whee wink mma jeszcze opcoosia blaugh  4laugh whee jaki fajniusi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:16 pm
*zieeeeeefs* *usadawia sie na poduchach* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:16 pm
*ziew* chyba się zdrzemnę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:18 pm
Lethiel *zieeeeeefs* *usadawia sie na poduchach* ninja whee Lethiel: 4laugh roożowe heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|