|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:30 pm
Miho_14 racqel a jednak postanowilas wygladac jak w naturze? zastanow sie czy to nie byl blad... Jak zostane modem to bede scigal za takie wyrazenia (jak tam powyzej), przeciez sie tego nie da czytac!!! wszystko sie da, tylko sie parasola w dupie zamknac nie da blaugh chyba otworzyc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:30 pm
Lethiel eme.. opcy O_o ... masz coś w sobie.. O_o ... mooj kot wlasnie usiadl naprzeciwko monitorka.. i zaczol drapać łapka w twojego avka eek eek eek bucem jestem i tyle...... a twoj kot jako inteligentne zwierze chcial mi dac po ryju......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:31 pm
opcy Lethiel eme.. opcy O_o ... masz coś w sobie.. O_o ... mooj kot wlasnie usiadl naprzeciwko monitorka.. i zaczol drapać łapka w twojego avka eek eek eek bucem jestem i tyle...... a twoj kot jako inteligentne zwierze chcial mi dac po ryju...... ni !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:32 pm
racqel Miho_14 racqel a jednak postanowilas wygladac jak w naturze? zastanow sie czy to nie byl blad... Jak zostane modem to bede scigal za takie wyrazenia (jak tam powyzej), przeciez sie tego nie da czytac!!! wszystko sie da, tylko sie parasola w dupie zamknac nie da blaugh chyba otworzyc? ano wlasnie podobno naukowcy juz opracowali jak otworzyc, gorzej z zamknieciem. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:32 pm
opcy Lethiel eme.. opcy O_o ... masz coś w sobie.. O_o ... mooj kot wlasnie usiadl naprzeciwko monitorka.. i zaczol drapać łapka w twojego avka eek eek eek bucem jestem i tyle...... a twoj kot jako inteligentne zwierze chcial mi dac po ryju...... nie jesteś zadnym bucem !!!! scream heart *przytuuuuuuul* moze on tylko.. eme.. chcial sie z toba pobawic ?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:34 pm
Lethiel opcy Lethiel eme.. opcy O_o ... masz coś w sobie.. O_o ... mooj kot wlasnie usiadl naprzeciwko monitorka.. i zaczol drapać łapka w twojego avka eek eek eek bucem jestem i tyle...... a twoj kot jako inteligentne zwierze chcial mi dac po ryju...... nie jesteś zadnym bucem !!!! scream heart *przytuuuuuuul* moze on tylko.. eme.. chcial sie z toba pobawic ?? sweatdrop a wlasnie ze jest !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:39 pm
racqel Lethiel opcy Lethiel eme.. opcy O_o ... masz coś w sobie.. O_o ... mooj kot wlasnie usiadl naprzeciwko monitorka.. i zaczol drapać łapka w twojego avka eek eek eek bucem jestem i tyle...... a twoj kot jako inteligentne zwierze chcial mi dac po ryju...... nie jesteś zadnym bucem !!!! scream heart *przytuuuuuuul* moze on tylko.. eme.. chcial sie z toba pobawic ?? sweatdrop a wlasnie ze jest ! Ni !!! domokun *pac Racqela żywopłotem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:39 pm
Opcuś: 4laugh dzidzia heart Miho- za chwilq twooj avek będzie gotowy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:43 pm
Kitty ShadowCat Opcuś: 4laugh dzidzia heart Miho- za chwilq twooj avek będzie gotowy whee BOSH domokun domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:43 pm
Kitty ShadowCat Opcuś: 4laugh dzidzia heart Miho- za chwilq twooj avek będzie gotowy whee OMFG
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:44 pm
Kitty ShadowCat Opcuś: 4laugh dzidzia heart Miho- za chwilq twooj avek będzie gotowy whee ło rany... juz sie boje..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:47 pm
Kitty ShadowCat Opcuś: 4laugh dzidzia heart Miho- za chwilq twooj avek będzie gotowy whee eek eek eek szybko !! masz jeszcze szanse !! gonk *zaslania Opcego żywopłotem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:49 pm
ja wrocilme tylko saie pozegnac bo nei bylo mnie przy kompie a nie chce mi sie juz nawet przegladac co sie tu u was wyprawia blaugh ide spac...narka wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|