|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:20 pm
novelin Taa ^^ Jak zwykle namieszalam razz i musze sie zmywac ^^ Branoc folks ^^ Leth - jak chcesz to zmieniaj ^^ zawsze możesz wrócić do starej fryzurki wink Paps whee papatki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:21 pm
Hanagar Ja nie nadazam za czyttaniem tego wszystkiego tyle tego jest ale macie ludzie tempo :/ spoko. bywa roznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:21 pm
Ozzwald Jaswinder Ozzwald Jaswinder Leth... najrzadsza na gai jest chyba 2 sutkow nie ma... crying EDIT ten rys... sweatdrop to se dorysuj... to miała być subtelna nagość mojego avka... domokun to zmienia postac rzeczy... heart ja spadam... narazie papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:22 pm
Ozzwald Jaswinder Ozzwald Jaswinder Leth... najrzadsza na gai jest chyba 2 sutkow nie ma... crying EDIT ten rys... sweatdrop to se dorysuj... to miała być subtelna nagość mojego avka... domokun to zmienia postac rzeczy... heart ja spadam... narazie pa ozziu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:22 pm
racqel Vykk opcy a oto moj post #6666 3nodding skubany mnie przebil bo ja mam tylko ponad 5300 scream ...widziales juz ep3:>?? blaugh bo w rekalamach elci ze juz w kinach xd xp whee coooooo!?!?!?! Nie moze byc!!!! Na calym swiecie wchodzi 19 Maja do ciezkiej cholery !!?!?!?! no co ty nie powiesz... stare ...bylem nawet dzisiaj w kinie na marzycielu...pomysl nie najforszy ale akcja sie wolno rozwija i przez to jest nudny a przed seansem i po seansie bylem przylejoiny do plakatu SWep3....chcialem ukrasc ale wszyscy sie patrzyli...z reszta pzrzy okazji musilbym wyjac z antyrama...ktora byla niestety w dziwny sposob przytwierdzona ...a teak dla scislosci u mnie w kinie jest chyba 18.0 o 23.00 xp ale biletow juz nie ma crying ...co rpawda to tylko jedno z wielu kin...ale mimo wszystko poczekam az ostygnie troche i nie beda lazic na to amle dzieciaki gowniaze i mlodziez ktora idzie sie tylkomposmiac i pogadac....czyli ok tydzien pozniej ok dwudziestej pierwszej xd xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:23 pm
Lethiel racqel Lethiel novelin Taa ^^ Jak zwykle namieszalam razz i musze sie zmywac ^^ Branoc folks ^^ Leth - jak chcesz to zmieniaj ^^ zawsze możesz wrócić do starej fryzurki wink Paps whee branoc 4laugh ninja ... *bieshe gleboki oddech* szaaaarzaaaaaaa na Durem !! xd co? nio sharsha sweatdrop .. nio .. na durem.. nio do fryzjera crying xd a jednak postanowilas wygladac jak w naturze? zastanow sie czy to nie byl blad... Jak zostane modem to bede scigal za takie wyrazenia (jak tam powyzej), przeciez sie tego nie da czytac!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:24 pm
//Now Playing: Blur [Think Tank #02] Out of time [3:51]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*zieff* whee
papa Ozz...
pozwoli mi ktoś jeszcze ubrać swojego avka w GAC ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:25 pm
Kitty ShadowCat *zieff* whee papa Ozz... pozwoli mi ktoś jeszcze ubrać swojego avka w GAC ? wink sprobuj......... zakladam ze nie bedzie mi sie podobac bo jestem pieprzonym malkontentem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:26 pm
racqel a jednak postanowilas wygladac jak w naturze? zastanow sie czy to nie byl blad... Jak zostane modem to bede scigal za takie wyrazenia (jak tam powyzej), przeciez sie tego nie da czytac!!! wszystko sie da, tylko sie parasola w dupie zamknac nie da blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:26 pm
Vykk racqel Vykk opcy a oto moj post #6666 3nodding skubany mnie przebil bo ja mam tylko ponad 5300 scream ...widziales juz ep3:>?? blaugh bo w rekalamach elci ze juz w kinach xd xp whee coooooo!?!?!?! Nie moze byc!!!! Na calym swiecie wchodzi 19 Maja do ciezkiej cholery !!?!?!?! no co ty nie powiesz... stare ...bylem nawet dzisiaj w kinie na marzycielu...pomysl nie najforszy ale akcja sie wolno rozwija i przez to jest nudny a przed seansem i po seansie bylem przylejoiny do plakatu SWep3....chcialem ukrasc ale wszyscy sie patrzyli...z reszta pzrzy okazji musilbym wyjac z antyrama...ktora byla niestety w dziwny sposob przytwierdzona ...a teak dla scislosci u mnie w kinie jest chyba 18.0 o 23.00 xp ale biletow juz nie ma crying ...co rpawda to tylko jedno z wielu kin...ale mimo wszystko poczekam az ostygnie troche i nie beda lazic na to amle dzieciaki gowniaze i mlodziez ktora idzie sie tylkomposmiac i pogadac....czyli ok tydzien pozniej ok dwudziestej pierwszej xd xp blaugh w miare mozliwosci polecam pierwsze seanse w poniedzialki - zawsze trafia mi sie prawie pusta sala, nawet w multipleksach, a jeszcze ze znajomymi tak wyskoczyc - uhuhu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:27 pm
racqel a jednak postanowilas wygladac jak w naturze? zastanow sie czy to nie byl blad... Jak zostane modem to bede scigal za takie wyrazenia (jak tam powyzej), przeciez sie tego nie da czytac!!! jak w natooshe ?? O_o ... przecie ja mam wlosy po za ramiona.. ciemny blad.. lekko krecone wink chyba ze chodzi ci o stoodnioowke gdzie loczki mialam zrobione xd jakie wyrashenia ?? O_o .. szarsha ?? O.o ... ja nie chcialam źle gonk xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:28 pm
opcy Kitty ShadowCat *zieff* whee papa Ozz... pozwoli mi ktoś jeszcze ubrać swojego avka w GAC ? wink sprobuj......... zakladam ze nie bedzie mi sie podobac bo jestem pieprzonym malkontentem..... Kitt, mozesz sie z moim 'pobawic'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:29 pm
eme.. opcy O_o ... masz coś w sobie.. O_o ... mooj kot wlasnie usiadl naprzeciwko monitorka.. i zaczol drapać łapka w twojego avka eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|