|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:14 pm
Lethiel neee... gryzie sie z kolorem moich oczu wink to po co nas pytasz o zdanie skoro sama wiesz lepiej? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *wsakakooje na fotel* pierwsze !!! scream heart *tryiumfalnym glosem* czy moze nie zmieniać ninja ....jak pierwsze to nie zmieniaj biggrin nie bijcie razz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Leth... najrzadsza na gai jest chyba 2 a ja uwasham że bardziej kobiece są długie włosy scream xd xd to się zaczyna psheobrażać w obrady sejmu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:15 pm
Miho_14 Lethiel neee... gryzie sie z kolorem moich oczu wink to po co nas pytasz o zdanie skoro sama wiesz lepiej? xp nie wiem.. XD .. sciemniam XD ... chyba jednak jedynka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy a oto moj post #6666 3nodding skubany mnie przebil bo ja mam tylko ponad 5300 scream ...widziales juz ep3:>?? blaugh bo w rekalamach elci ze juz w kinach xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Lethiel *wsakakooje na fotel* pierwsze !!! scream heart *tryiumfalnym glosem* czy moze nie zmieniać ninja ....jak pierwsze to nie zmieniaj biggrin nie bijcie razz ... gonk gonk gonk domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:17 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Taa ^^
Jak zwykle namieszalam razz i musze sie zmywac ^^
Branoc folks ^^
Leth - jak chcesz to zmieniaj ^^ zawsze możesz wrócić do starej fryzurki wink
Paps whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk opcy a oto moj post #6666 3nodding skubany mnie przebil bo ja mam tylko ponad 5300 scream ...widziales juz ep3:>?? blaugh bo w rekalamach elci ze juz w kinach xd xp whee coooooo!?!?!?! Nie moze byc!!!! Na calym swiecie wchodzi 19 Maja do ciezkiej cholery !!?!?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:18 pm
Ozzwald Jaswinder Leth... najrzadsza na gai jest chyba 2 sutkow nie ma... crying EDIT ten rys... sweatdrop to se dorysuj... to miała być subtelna nagość mojego avka... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:18 pm
novelin Taa ^^ Jak zwykle namieszalam razz i musze sie zmywac ^^ Branoc folks ^^ Leth - jak chcesz to zmieniaj ^^ zawsze możesz wrócić do starej fryzurki wink Paps whee branoc 4laugh ninja ... *bieshe gleboki oddech* szaaaarzaaaaaaa na Durem !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:19 pm
Ja nie nadazam za czyttaniem tego wszystkiego tyle tego jest ale macie ludzie tempo :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Leth... najrzadsza na gai jest chyba 2 sutkow nie ma... crying EDIT ten rys... sweatdrop to se dorysuj... to miała być subtelna nagość mojego avka... domokun to zmienia postac rzeczy... heart ja spadam... narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel novelin Taa ^^ Jak zwykle namieszalam razz i musze sie zmywac ^^ Branoc folks ^^ Leth - jak chcesz to zmieniaj ^^ zawsze możesz wrócić do starej fryzurki wink Paps whee branoc 4laugh ninja ... *bieshe gleboki oddech* szaaaarzaaaaaaa na Durem !! xd co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:20 pm
racqel Lethiel novelin Taa ^^ Jak zwykle namieszalam razz i musze sie zmywac ^^ Branoc folks ^^ Leth - jak chcesz to zmieniaj ^^ zawsze możesz wrócić do starej fryzurki wink Paps whee branoc 4laugh ninja ... *bieshe gleboki oddech* szaaaarzaaaaaaa na Durem !! xd co? nio sharsha sweatdrop .. nio .. na durem.. nio do fryzjera crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|