|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:03 pm
Vykk hejka wsytzstkim... nudzi mi sie jak diabli... sweatdrop oooh.. to slodko.. mam dla cieie zajecie xd *przytuuuuuuuuuuuuul* pomoosh mi wybrac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:04 pm
racqel opcy tez mam taki sweter............ nie martw sie, w naszym wieku to sie zdaza, po prostu podazasz juz za moda bo osleples eek chodzilo mi o ten co teraz mam ubrany...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:05 pm
Kitty ShadowCat co do amerykańcoof- dziś jeden mnie się pytał czy lubie seks i czy sie z nim zabawie za 1000$ .... stare zbok jeden... scream ja bym sie zgodzil jak by mi kobieta zaproponowala... oczywiscie taka kobieta mieszczaca sie w jakis nrmach estetycznych i higienicznych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat Lethiel- zroob głosowanie... może tak będzie lepiej.... 3nodding a komu sie bedzie chcialo glosować .. sad amerykańcoow pytac nie bede !!! O_o .. oni maja jakiś skrzywiony obraz rzeczywistości xd xd xd hmm... no niewiem... jak chcesz.... ale ja i tak zostaje przy 3 3nodding jest urocza whee ja się waham... opcy, masz nową bluzkę!!! argh.. nio wlasnie.. pomiedzi pierwsza a drooga.. trzecia tesh ladna.. ale cala gaia takie nosi O_o ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk hejka wsytzstkim... nudzi mi sie jak diabli... sweatdrop oooh.. to slodko.. mam dla cieie zajecie xd *przytuuuuuuuuuuuuul* pomoosh mi wybrac xp  Ja zostaje przy dwójce wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:06 pm
Lethiel Vykk hejka wsytzstkim... nudzi mi sie jak diabli... sweatdrop oooh.. to slodko.. mam dla cieie zajecie xd *przytuuuuuuuuuuuuul* pomoosh mi wybrac xp  nie pomagaj ! niech wie co to starosc! ekhmm bleh! bleh! znaczy co to nuda i niezdecydowanie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk hejka wsytzstkim... nudzi mi sie jak diabli... sweatdrop oooh.. to slodko.. mam dla cieie zajecie xd *przytuuuuuuuuuuuuul* pomoosh mi wybrac xp  pierwsze razz Ozz...nie moja dzialka xp na dobra sprawe ma sie od tego ludzi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Jaswinder Lethiel Ni Ni Ni !! *wymachooje żywopłotem* eek czym? nio .. Ni ?? sweatdrop *z powatpiewaniem patrzy na swooj żywopłot* nie dosć tani ?? sad eek glup?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:07 pm
racqel Lethiel Vykk hejka wsytzstkim... nudzi mi sie jak diabli... sweatdrop oooh.. to slodko.. mam dla cieie zajecie xd *przytuuuuuuuuuuuuul* pomoosh mi wybrac xp  nie pomagaj ! niech wie co to starosc! ekhmm bleh! bleh! znaczy co to nuda i niezdecydowanie ! O_o ... gonk gonk gonk nieeeee !! straaaaarosć mnie dopada !! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jest mozliwosc dostania zapomogi socjalnej naprzyklad na wedke do lowienia rybek trzy cza samemu stukac kasiore??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel opcy tez mam taki sweter............ nie martw sie, w naszym wieku to sie zdaza, po prostu podazasz juz za moda bo osleples eek chodzilo mi o ten co teraz mam ubrany...... sweatdrop wiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:08 pm
pierwsze czy droogie O_o ... O.o ... o.O ... lol ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:08 pm
Hanagar Jest mozliwosc dostania zapomogi socjalnej naprzyklad na wedke do lowienia rybek trzy cza samemu stukac kasiore?? raczej nie blaugh ale witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* whee whee whee milo cie poznac wink edit: a jednak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:09 pm
Hanagar Jest mozliwosc dostania zapomogi socjalnej naprzyklad na wedke do lowienia rybek trzy cza samemu stukac kasiore?? nie..... ja wspomagam tylko panie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|