|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:58 pm
Ryhol Dobra zegnam was wszystkich *przytul* *ucaluj* *wymasuj* *co tam tylko zechcesz* i idem grac w Resident Evil Remake zrazy papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:58 pm
opcy Lethiel Ozzwald Kitty ShadowCat heart heart heart mhraaa...m�j wymashony facet heart podobny do kukusa... wlasnie chcialam to napisac wink ditto! ni !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:59 pm
Ni Ni Ni !! *wymachooje żywopłotem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:00 pm
gonk .. zmienic ?? .. nie zmienić ?? a jezeli zmienić to na ktoore O_o ... *łazi dodkola fotelika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:01 pm
Lethiel Ni Ni Ni !! *wymachooje żywopłotem* eek czym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Kitty ShadowCat heart heart heart mhraaa...m�j wymashony facet heart on ma sweterek podobny do tego w ktorym bridget widziala pierwszy rraz marka O.o tez mam taki sweter............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kitty ShadowCat Lethiel- zroob głosowanie... może tak będzie lepiej.... 3nodding a komu sie bedzie chcialo glosować .. sad amerykańcoow pytac nie bede !!! O_o .. oni maja jakiś skrzywiony obraz rzeczywistości xd xd xd hmm... no niewiem... jak chcesz.... ale ja i tak zostaje przy 3 3nodding jest urocza whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:03 pm
hejka wsytzstkim... nudzi mi sie jak diabli... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Lethiel Ni Ni Ni !! *wymachooje żywopłotem* eek czym? nio .. Ni ?? sweatdrop *z powatpiewaniem patrzy na swooj żywopłot* nie dosć tani ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Miho_14 Kitty ShadowCat heart heart heart mhraaa...m�j wymashony facet heart on ma sweterek podobny do tego w ktorym bridget widziala pierwszy rraz marka O.o tez mam taki sweter............ nie martw sie, w naszym wieku to sie zdaza, po prostu podazasz juz za moda bo osleples eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejka wsytzstkim... nudzi mi sie jak diabli... sweatdrop to sie ptaszkiem pobaw...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol Dobra zegnam was wszystkich *przytul* *ucaluj* *wymasuj* *co tam tylko zechcesz* i idem grac w Resident Evil Remake zrazy paaaaaaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejka wsytzstkim... nudzi mi sie jak diabli... sweatdrop straszne..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat Lethiel- zroob głosowanie... może tak będzie lepiej.... 3nodding a komu sie bedzie chcialo glosować .. sad amerykańcoow pytac nie bede !!! O_o .. oni maja jakiś skrzywiony obraz rzeczywistości xd xd xd hmm... no niewiem... jak chcesz.... ale ja i tak zostaje przy 3 3nodding jest urocza whee ja się waham... opcy, masz nową bluzkę!!! xd EDIT:// już nie masz... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co do amerykańcoof- dziś jeden mnie się pytał czy lubie seks i czy sie z nim zabawie za 1000$ .... stare zbok jeden... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|