|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:45 pm
Jaswinder tej... coś małe cycki mam na te kokosy... xd whee goopia babo xd ... ładniue jest wink ... racq .. nie co.. tylko zaraz wkleje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel opcy Ryhol no przynajmniej jest ktos starszy odemnie tutaj (: a jak cie tak zainteresowal moj podpis to to jest tekst z piosenki SoulFly'aya widzisz Rac......... jaki ty stary jestes!!!!!!!!!! xd no sory ale my chyba tu jak dwaj starzy tetrycy na grzedzie siedzimy panie kolego... czas sie wam pakowac... na tamten swiat... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:46 pm
racqel opcy Ryhol no przynajmniej jest ktos starszy odemnie tutaj (: a jak cie tak zainteresowal moj podpis to to jest tekst z piosenki SoulFly'aya widzisz Rac......... jaki ty stary jestes!!!!!!!!!! xd no sory ale my chyba tu jak dwaj starzy tetrycy na grzedzie siedzimy panie kolego... Jak spiewal Stasio "a wole byc stara dupa niz mlodym dupkiem"...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:47 pm
Ozzwald racqel opcy Ryhol no przynajmniej jest ktos starszy odemnie tutaj (: a jak cie tak zainteresowal moj podpis to to jest tekst z piosenki SoulFly'aya widzisz Rac......... jaki ty stary jestes!!!!!!!!!! xd no sory ale my chyba tu jak dwaj starzy tetrycy na grzedzie siedzimy panie kolego... czas sie wam pakowac... na tamten swiat... wink spoko, spoko. szkola nie bar, codziennie nie trzeba bywac. ide konsumowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:48 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:48 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:50 pm
novelin Lethiel zastanawiam sie nad zmiana fryzoorki.. tylko nie jestem do końca pewna sad .. jak wam wstawie jakies propozycje to pomoshecie ?? sad .. bo nie wiem czy zmieniac... czy zostawić taka jak mam.. i czy wogoole mi inna pasooje xd jestem zaaaaaaagoooobioooona xd Zmieniaj ^^ Kobieta zmienną jest razz Zawsze możesz wramp;#263; do tej ocecnej razz najbardziej mi sie podoba pierwsza.. ale nie jestem pewna O_o .. pomoooocy.. tylko badźcie szczerzy !! do boolu :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:51 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel novelin Lethiel zastanawiam sie nad zmiana fryzoorki.. tylko nie jestem do końca pewna sad .. jak wam wstawie jakies propozycje to pomoshecie ?? sad .. bo nie wiem czy zmieniac... czy zostawić taka jak mam.. i czy wogoole mi inna pasooje xd jestem zaaaaaaagoooobioooona xd Zmieniaj ^^ Kobieta zmienną jest razz Zawsze możesz wramp;#263; do tej ocecnej razz najbardziej mi sie podoba pierwsza.. ale nie jestem pewna O_o .. pomoooocy.. tylko badźcie szczerzy !! do boolu :> xd nic mi sie nie widzi...(jestem chyba zbyt szczery...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald Kitty ShadowCat heart heart heart mhraaa...m�j wymashony facet heart podobny do kukusa... wlasnie chcialam to napisac wink ditto!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|