|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:38 pm
Jaswinder crying wzruszyłam się... *wzruszyła się* crying O.o. cio cię wzrooshyło? *przytuuuuuuuuuuul* nie płakaj *głasq głasq po czuprynce* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:38 pm
racqel Ryhol racqel aaaaaaaa (: to zalerzy jako przetlumaczysz slowo ******** ale w tym kontekscie ma sie to do madnie mowiac "zadzierania" (: no to fajnie. dobrze, ze pomagasz mi z tym angielskim, bo ostatnio troche kuleje. Ozz - juz, zaraz panowie, a nie widzisz, ze ja tu z mlodzieza rozmawiam?! szacunku troche dla mlodszych, a nie od razu - obrazac... no przynajmniej jest ktos starszy odemnie tutaj (: a jak cie tak zainteresowal moj podpis to to jest tekst z piosenki SoulFly'aya
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:39 pm
Ozzwald Jaswinder crying wzruszyłam się... *wzruszyła się* crying tez mi sie zdarza... ostatnio plakalem jak kolega stluk 1L finlandii... aleś ty romantyczny ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:40 pm
racqel Ryhol racqel Ryhol Ozzwald Misao_chan Wow Ozwald , dzieki :* heart 3nodding ja i paru panow tutej prowadzimy akcje dofinasowywania pieknych kobiet.. biggrin jak ogole nogi to sie zalape ??? xp xp xp xp xp xp a co masz przeciwko orgiom? mozesz jasniej bo niekumam ? twoj opis... bwaahahahaohohohahahaha wow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zastanawiam sie nad zmiana fryzoorki.. tylko nie jestem do końca pewna sad .. jak wam wstawie jakies propozycje to pomoshecie ?? sad .. bo nie wiem czy zmieniac... czy zostawić taka jak mam.. i czy wogoole mi inna pasooje xd jestem zaaaaaaagoooobioooona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald Jaswinder crying wzruszyłam się... *wzruszyła się* crying tez mi sie zdarza... ostatnio plakalem jak kolega stluk 1L finlandii... aleś ty romantyczny ;] Rozwin wyobraznie przeciez oni mogli spedzic niezapomniany i piekny wieczor przy gwiazdach pijac ta finlandie xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:41 pm
Ryhol racqel Ryhol aaaaaaaa (: to zalerzy jako przetlumaczysz slowo ******** ale w tym kontekscie ma sie to do madnie mowiac "zadzierania" (: no to fajnie. dobrze, ze pomagasz mi z tym angielskim, bo ostatnio troche kuleje. Ozz - juz, zaraz panowie, a nie widzisz, ze ja tu z mlodzieza rozmawiam?! szacunku troche dla mlodszych, a nie od razu - obrazac... no przynajmniej jest ktos starszy odemnie tutaj (: a jak cie tak zainteresowal moj podpis to to jest tekst z piosenki SoulFly'aya no nie wkrecaj sie tak chlopak, bo jeszcze wyjdzie na to ze ja sie interesuje czyms innym niz soba i muzyka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald Jaswinder crying wzruszyłam się... *wzruszyła się* crying tez mi sie zdarza... ostatnio plakalem jak kolega stluk 1L finlandii... aleś ty romantyczny ;] ja wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol no przynajmniej jest ktos starszy odemnie tutaj (: a jak cie tak zainteresowal moj podpis to to jest tekst z piosenki SoulFly'aya widzisz Rac......... jaki ty stary jestes!!!!!!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:42 pm
tej... coś małe cycki mam na te kokosy... xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:42 pm
Lethiel zastanawiam sie nad zmiana fryzoorki.. tylko nie jestem do końca pewna sad .. jak wam wstawie jakies propozycje to pomoshecie ?? sad .. bo nie wiem czy zmieniac... czy zostawić taka jak mam.. i czy wogoole mi inna pasooje xd jestem zaaaaaaagoooobioooona xd za..., co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:43 pm
Jaswinder tej... coś małe cycki mam na te kokosy... xd whee mi tam male kokosy nie przeszkadzaja... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:43 pm
racqel no nie wkrecaj sie tak chlopak, bo jeszcze wyjdzie na to ze ja sie interesuje czyms innym niz soba i muzyka... czy ja sie wykrecam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:44 pm
opcy Ryhol no przynajmniej jest ktos starszy odemnie tutaj (: a jak cie tak zainteresowal moj podpis to to jest tekst z piosenki SoulFly'aya widzisz Rac......... jaki ty stary jestes!!!!!!!!!! xd no sory ale my chyba tu jak dwaj starzy tetrycy na grzedzie siedzimy panie kolego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|