|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:26 pm
Jaswinder Kitty ShadowCat 4laugh a to moja Jas :  kkk...kur** ale lufa blaugh Kitty, będziecie mieli konwent w Szczecinie 28-29 maja w jakiejś zachodniopomorskiej szkole biznesu czy coś... wiem blaugh proshu.. pshyjedź.. proshu... heart a co do avka- nie podoba ci się?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:27 pm
racqel Ryhol racqel Ryhol Ozzwald Misao_chan Wow Ozwald , dzieki :* heart 3nodding ja i paru panow tutej prowadzimy akcje dofinasowywania pieknych kobiet.. biggrin jak ogole nogi to sie zalape ??? xp xp xp xp xp xp a co masz przeciwko orgiom? mozesz jasniej bo niekumam ? twoj opis... bwaahahahaohohohahahaha aaaaaaaa (: to zalerzy jako przetlumaczysz slowo ******** ale w tym kontekscie ma sie to do madnie mowiac "zadzierania" (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:27 pm
Jaswinder Kitty ShadowCat 4laugh a to moja Jas :  kkk...kur** ale lufa blaugh Kitty, będziecie mieli konwent w Szczecinie 28-29 maja w jakiejś zachodniopomorskiej szkole biznesu czy coś... hej! robilem kiedys wywiad z kolesiem co zarzadza tym burdelem, ale on teraz jest dyrektorem opery w Szczecinie... szkoda, moze bylyby wejsciowki za darmo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:28 pm
panowie cytaty.. sweatdrop bo nas tu zaraz ktos scignie za to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:28 pm
Kitty ShadowCat Jaswinder Kitty ShadowCat 4laugh a to moja Jas :  kkk...kur** ale lufa blaugh Kitty, będziecie mieli konwent w Szczecinie 28-29 maja w jakiejś zachodniopomorskiej szkole biznesu czy coś... wiem blaugh proshu.. pshyjedź.. proshu... heart a co do avka- nie podoba ci się? dobry avek... taka ostra babka ^^ nie mogę przyjechać... jadę na święcenia kapłańskie do Krakowa ech... czemu ja nie mogę siedzieć tu cały dzień?! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:29 pm
caramba O_o ... reesecik xd ...wroociłam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:29 pm
Ozzwald panowie cytaty.. sweatdrop bo nas tu zaraz ktos scignie za to... a moshe ty pshyjedziesh na konwent? wink plzz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:31 pm
racqel Ryhol aaaaaaaa (: to zalerzy jako przetlumaczysz slowo ******** ale w tym kontekscie ma sie to do madnie mowiac "zadzierania" (: no to fajnie. dobrze, ze pomagasz mi z tym angielskim, bo ostatnio troche kuleje. Ozz - juz, zaraz panowie, a nie widzisz, ze ja tu z mlodzieza rozmawiam?! szacunku troche dla mlodszych, a nie od razu - obrazac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:31 pm
Jaswinder dobry avek... taka ostra babka ^^ nie mogę przyjechać... jadę na święcenia kapłańskie do Krakowa ech... czemu ja nie mogę siedzieć tu cały dzień?! sweatdrop O.o. szkoda.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:32 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald panowie cytaty.. sweatdrop bo nas tu zaraz ktos scignie za to... a moshe ty pshyjedziesh na konwent? wink plzz heart niebardzo mi sie chce jechac... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:36 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald panowie cytaty.. sweatdrop bo nas tu zaraz ktos scignie za to... a moshe ty pshyjedziesh na konwent? wink plzz heart niebardzo mi sie chce jechac... sweatdrop buu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:36 pm
crying wzruszyłam się... *wzruszyła się* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:37 pm
Jaswinder crying wzruszyłam się... *wzruszyła się* crying tez mi sie zdarza... ostatnio plakalem jak kolega stluk 1L finlandii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:37 pm
wpiszcie w google KRETYN i zobaczcie pierwszy wynik - poprawa humoru gwarantowana wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:38 pm
Ozzwald Jaswinder crying wzruszyłam się... *wzruszyła się* crying tez mi sie zdarza... ostatnio plakalem jak kolega stluk 1L finlandii... ooooooooooo!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|