|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:18 pm
racqel ale sie teraz nagrzalem na nowego Coldplay'a !!!!!!!!! O rany! kolesie sa ogarnieci mania wielkosci a Cris Martin skonczy chyba w wariatkowie! Postawil sobie za cel "pokonac" U2 ! niezle... finansowo moze byc problem ale muzycznie powinni dac rade.... (sorry ale mam uprzedzenia na punkcie pana Bono)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:21 pm
Misao_chan Wow Ozwald , dzieki :* heart 3nodding ja i paru panow tutej prowadzimy akcje dofinasowywania pieknych kobiet.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel ale sie teraz nagrzalem na nowego Coldplay'a !!!!!!!!! O rany! kolesie sa ogarnieci mania wielkosci a Cris Martin skonczy chyba w wariatkowie! Postawil sobie za cel "pokonac" U2 ! niezle... finansowo moze byc problem ale muzycznie powinni dac rade.... (sorry ale mam uprzedzenia na punkcie pana Bono) hej! nic dziwnego! w koncu kazdy ma szczyt kariery, ale niektorzy to juz go maja dawno za soba. A Coldplay to teraz chyba najwieksza popowa grupa na planecie (pop nie oznacza od razu zlej muzyki wy purysci!). X&Y to bedzie niesamowity album...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Misao_chan Wow Ozwald , dzieki :* heart 3nodding ja i paru panow tutej prowadzimy akcje dofinasowywania pieknych kobiet.. biggrin jak ogole nogi to sie zalape ??? xp xp xp xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:22 pm
agut Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald dziekuje to mi teraz dalas do myslenia... pepe ?? xd a wlasnie jeszcze jestem mono tematyczny... a skoro sobie o tym przypomnialem to ide po piwo... biggrin hehe.. xd ... milego iścia blaugh xd Ozz podziel sie razz Bedzie mi sie lepiej spalo biggrin zapamietaj jedno... piwo to moje paliwo... zadko sie nim z kims dziele... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel (pop nie oznacza od razu zlej muzyki wy purysci!) ja to pewnym dzieciuchom od dawna tlumacze.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol Ozzwald Misao_chan Wow Ozwald , dzieki :* heart 3nodding ja i paru panow tutej prowadzimy akcje dofinasowywania pieknych kobiet.. biggrin jak ogole nogi to sie zalape ??? xp xp xp xp xp xp a co masz przeciwko orgiom?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:23 pm
Ryhol Ozzwald Misao_chan Wow Ozwald , dzieki :* heart 3nodding ja i paru panow tutej prowadzimy akcje dofinasowywania pieknych kobiet.. biggrin jak ogole nogi to sie zalape ??? xp xp xp xp xp xp ta.. a jak sobie jeszcze jaja ogolisz to cie nawet do przedszkola wyslemy... wink mam jeszcze 500g chcesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Ryhol Ozzwald Misao_chan Wow Ozwald , dzieki :* heart 3nodding ja i paru panow tutej prowadzimy akcje dofinasowywania pieknych kobiet.. biggrin jak ogole nogi to sie zalape ??? xp xp xp xp xp xp a co masz przeciwko orgiom? mozesz jasniej bo niekumam ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat 4laugh a to moja Jas :  kkk...kur** ale lufa blaugh Kitty, będziecie mieli konwent w Szczecinie 28-29 maja w jakiejś zachodniopomorskiej szkole biznesu czy coś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Misao_chan Wow Ozwald , dzieki :* heart 3nodding ja i paru panow tutej prowadzimy akcje dofinasowywania pieknych kobiet.. biggrin oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:24 pm
opcy racqel (pop nie oznacza od razu zlej muzyki wy purysci!) ja to pewnym dzieciuchom od dawna tlumacze....... nnni !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:25 pm
racqel opcy racqel (pop nie oznacza od razu zlej muzyki wy purysci!) ja to pewnym dzieciuchom od dawna tlumacze....... nnni ! oi oi oi..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ryhol Ozzwald Misao_chan Wow Ozwald , dzieki :* heart 3nodding ja i paru panow tutej prowadzimy akcje dofinasowywania pieknych kobiet.. biggrin jak ogole nogi to sie zalape ??? xp xp xp xp xp xp ta.. a jak sobie jeszcze jaja ogolisz to cie nawet do przedszkola wyslemy... wink mam jeszcze 500g chcesz ? nie spoko jakos se dam rade (: a wole miec cale moje skarby xd daj jakiejs dziewczynie na kapcie nowe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol racqel Ryhol Ozzwald Misao_chan Wow Ozwald , dzieki :* heart 3nodding ja i paru panow tutej prowadzimy akcje dofinasowywania pieknych kobiet.. biggrin jak ogole nogi to sie zalape ??? xp xp xp xp xp xp a co masz przeciwko orgiom? mozesz jasniej bo niekumam ? twoj opis... bwaahahahaohohohahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|