|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 2:30 pm
Lethiel Vykk w takim razie ja dokoncze za niego blaugh Lethi ale on ma racje whee redface redface redface domokun ..argh.. nie lubie jak ktos mnie zawstydza redface *zakneblowala go tesh* xd mwhahah.. mwhahahahahah xd hehe....ja tez sie z nimi zgadzam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 12:43 am
agut Lethiel to ja dam swoje z tych wakacji blaugh tylko sie nie bać xd 1 jest tam kawalek Nerai xd 2 3 hehe....fajnie wygladash xd a gdzie na wakacjach bylas ?? blaugh dziekować whee w goorach :] w Brzegach.. niedaleko Bukowiny Tatrzańskiej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 12:45 am
agut Lethiel Vykk w takim razie ja dokoncze za niego blaugh Lethi ale on ma racje whee redface redface redface domokun ..argh.. nie lubie jak ktos mnie zawstydza redface *zakneblowala go tesh* xd mwhahah.. mwhahahahahah xd hehe....ja tez sie z nimi zgadzam blaugh xd redface xd tylko tak moowisz bo chcesz knebel :[ xd xd xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 2:37 am
agut Lethiel to ja dam swoje z tych wakacji blaugh tylko sie nie bać xd 1 jest tam kawalek Nerai xd 2 3 hehe....fajnie wygladash xd a gdzie na wakacjach bylas ?? blaugh przyznam, ma ładne piersi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 3:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 3:06 am
MarianKanapowiec agut Lethiel to ja dam swoje z tych wakacji blaugh tylko sie nie bać xd 1 jest tam kawalek Nerai xd 2 3 hehe....fajnie wygladash xd a gdzie na wakacjach bylas ?? blaugh przyznam, ma ładne piersi xd .. dziekować xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 4:53 am
whee Lethi ale świetne wink Njabradziej mi sie podobaja na tym mostku... aaaah napewno były wspaniałe widoki heart blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 4:58 am
M-Teen whee Lethi ale świetne wink Njabradziej mi sie podobaja na tym mostku... aaaah napewno były wspaniałe widoki heart blaugh 3nodding 3nodding heart najfajniej było zaraz po burzy kiedy rzeka sie głębsza zrobiła a fale niosły takie wielkie kamienie i waliły nimi o most xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 8:58 am
tu mialo cos by ale nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 20, 2005 3:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 20, 2005 7:25 am
hehs ... wiekzsosc .. ( tak jak jush moowiłas ) widziałem ... i nawert jeszcze przechowuje gdzies na mailu xd ....powiem kroodko ... fajnie wygladash .. imash fajna gitarqe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 20, 2005 7:31 am
Addik hehs ... wiekzsosc .. ( tak jak jush moowiłas ) widziałem ... i nawert jeszcze przechowuje gdzies na mailu xd ....powiem kroodko ... fajnie wygladash .. imash fajna gitarqe xd gitarka..ooo ta ^^` i moj trolik biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 9:58 am
Zdjęcie czarno-białe razz a to ja(tak, ta po lewej!) razz w sumie zdjęcie nie takie znowu nowe, ale znalazłam je gdzieś w swoim katalogu razz hehe, obok moja best friend Natka razz lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:56 am