|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 12:50 pm
Ja to ze sobą nie moge Przepraszam to nie miało tak wyjść
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 12:52 pm
Isobelle Ja to ze sobą nie moge Przepraszam to nie miało tak wyjść nie ma za co... wiem, że to była przypadkowa wtopa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 12:58 pm
Kukuś mam sprawe pomóż mi obrabować bank.... znalazłem fryzurke za 2600 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 1:00 pm
Isobelle Kukuś mam sprawe pomóż mi obrabować bank.... znalazłem fryzurke za 2600 xd łap biggrin dostałeś hajs? bo bank coś się dziś dziwnie zachowuje :baka: BANK :baka: edit: pieprze... odwołałem TRADE... sproobuje pooźniej... coś się pierdoli daj znać kiedy będziesz gotowy by go odebrać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 1:39 pm
Kukus Isobelle Kukuś mam sprawe pomóż mi obrabować bank.... znalazłem fryzurke za 2600 xd łap biggrin dostałeś hajs? bo bank coś się dziś dziwnie zachowuje :baka: BANK :baka: edit: pieprze... odwołałem TRADE... sproobuje pooźniej... coś się pierdoli daj znać kiedy będziesz gotowy by go odebrać nio jestem gotów, naprawde chcesz mi dać tę kase You're so sweet heart skąd ty bierzesz kase???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 1:43 pm
Isobelle Kukus Isobelle Kukuś mam sprawe pomóż mi obrabować bank.... znalazłem fryzurke za 2600 xd łap biggrin dostałeś hajs? bo bank coś się dziś dziwnie zachowuje :baka: BANK :baka: edit: pieprze... odwołałem TRADE... sproobuje pooźniej... coś się pierdoli daj znać kiedy będziesz gotowy by go odebrać nio jestem gotów, naprawde chcesz mi dać tę kase You're so sweet heart skąd ty bierzesz kase??? a czemu miałbym ci nie dać kasy? mam więcej niż mi w tym momencie potrzeba, więc mogę się z tobą podzielić Isn't I? dużo postów piszę i handluję w markecie... jak typowy Polak "tanio kupie, drogo sprzedam... wódki się też napiję wink " łapaj hajs, Cycuś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 1:46 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 1:54 pm
Isobelle a no tak ale i tak jesteś super!!! A teraz powiedz mi lepszy r80; czy szare włoski??? mi tam różowe pasują na tobie... a kolory sobie będziesz mógł pooźniej zmieniać... ewentualnie pozycze ci na nowe silikony blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 1:56 pm
dobry z Ciebie alfons-dbasz o sfoją dziwke xd lece do fryzjera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 1:57 pm
Isobelle dobry z Ciebie alfons-dbasz o sfoją dziwke xd lece do fryzjera no ba... przecież to już nie te czasy, że się swoją dziwke lało i ubierało jak ściere do podłogi... tera się do exlusivy przenosimy... mniejszy wysiłek większa kasa biggrin leć wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:04 pm
Isobelle i jak??? kolor m322; by być bardziej r80;owy ( jaśniejszy) ale jest luz Dziękuje raz jeszcze 3nodding nie ma za co... wygląda "wonderful"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:08 pm
oh wiem że wonderful smile a gdzie Lethiel???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:12 pm
Isobelle oh wiem że wonderful smile a gdzie Lethiel??? wszyscy poznikali... jesteśmy tylko we dwóch [+ Omega, ktoora bawi się w wielką siostrę ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:27 pm
Kukus Isobelle oh wiem że wonderful smile a gdzie Lethiel??? wszyscy poznikali... jesteśmy tylko we dwóch [+ Omega, ktoora bawi się w wielką siostrę ] nie bądź tego taki pewien blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|