Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
galeria osobowosci Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 116 117 118 119 120 121 ... 127 128 129 130 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

mam morde jak
  tatar dupe
  ksiezyc w pelni
  jak nie wiem co
View Results

hela bertz

PostPosted: Fri Mar 19, 2010 3:05 pm

ichabot: to dziwny przypadek, wręcz "niespotyk"! (nie kojarzyć z pokemonami) ninja

lady: hmm, jestem naturalną blondynką. ale mam dziwne włosy, bo mam też naturalne "pasemka", które mnie irytują. nie są aż tak widoczne jak na tym zdjęciu, no ale i tak ich nie lubię.
PostPosted: Fri Mar 19, 2010 3:09 pm

Ale trzeba przyznać, że jest dosyć atrakcyjna - można powiedzieć, że to podwójny "niespotyk"!

Basen to bardzo dobry pomysł, jeżeli chodzi o budowę umięśnionej sylwetki. Jeżeli chcecie bardzo szczupłą, proponuję biegi długodystansowe. 3nodding

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

kISaMur

PostPosted: Fri Mar 19, 2010 3:12 pm

ichabot
Apropos języków... znasz ukraiński i rosyjski? Jest w nich jakaś znaczna różnica? Pytam, bo zawsze wydają mi się one bardzo podobne, a wiem że jednak czymś się różnią biggrin

Natalka jak zwykle przy śniadaniu piękna *.* xd

znam obaXD i powiem tak ze ukrainiec zrozumie rosjanina, ten drugi nie koniecznie biggrin sie ruznia znacznie, maja ruzne slowka i w ukr jest wymowa mieksza, strele takiego infa ze ukrainski jest gdzies 3, nie pamietam dokladnie bo dawno o tym slyszalam, w kolejnosci w miekosci i ladnym brzmieniu jezykiem^^

do dziewczyn: wescie przestancie ja np nie pamietam czasow jak sie odchudzalam, wprawdzie wczesniej bylam grubsza, ale teraz chodze sobie na treningi i schudlam(oczywiscie jak czuje ze sie przytylo znolu to ograniczam jedzenie bo zdarza mi sie naduzywacXD), oczywiscie oprucz wagi mamy inne "kompleksy" ale mimo swiadomosci swoich wad, podobam sie sobie^^

tak wogole to radze najlepszy sposob na odchudzanie... wyrzuccie wage!!!

troche przydlugie to wyszlo^^
PostPosted: Fri Mar 19, 2010 3:14 pm

aż się przykro robi na myśl, że uroda przeminie i pozostanie po nas tylko zwiotczała skóra pokryta zmarszczkami. i zdjęcia. francois villon dobrze wiedział o czym piszę emo

sądzę, że basen jest dobry na początek. bo za bardzo rozbudowuje barki. (pływaczki nie mają zbyt ładnych sylwetek, wg mnie)

hela bertz

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Fri Mar 19, 2010 3:19 pm

hela: Ładne są twoje włosy ^^, zauważ w tym plus, że nie musisz kupować sobie farb na pasemka xd

icha: Próbowałam wcześniej swoich sił w bieganiu, ale szybko mi się odechciało, bo strasznie szybko sie męczę sweatdrop

KisA: Bez wagi w domu bym chyba poległa xDDD
PostPosted: Fri Mar 19, 2010 3:24 pm

a ja nawet jakbym chciala to by nie bylo dla mnie sensu chodzic na basen... nie umiem plywac crying

hela: fajne masz wlosy, ale blond nie moj kolor

lady: jest ok, przynajmniej sie nie warze obsesyjnie jak niekturzy potrafia, bo jak jej nie ma w domu , nie kusi na nia wejscXD

kISaMur

hela bertz

PostPosted: Fri Mar 19, 2010 3:24 pm

właśnie problem w tym, że nie lubię pasemek emo
najbardziej lubię takie włosy jak ma tanya. czyli naturalne ninja
PostPosted: Fri Mar 19, 2010 3:29 pm

No to..zakup jakąś farbencję i hej ho! rofl

Kis: Znam taką jedną co się 5 razy dziennie waży eek

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri Mar 19, 2010 3:35 pm

hela bertz
aż się przykro robi na myśl, że uroda przeminie i pozostanie po nas tylko zwiotczała skóra pokryta zmarszczkami. i zdjęcia. francois villon dobrze wiedział o czym piszę emo

Dlatego już dzisiaj należy się starać, żeby nie być wyłącznie fizycznie obecnym na tym świecie, szukać uniwersalnych wartości, które pozostaną w nas do końca! Które po nas pozostaną! whee xd
PostPosted: Fri Mar 19, 2010 3:42 pm

ichabot
hela bertz

Dlatego już dzisiaj należy się starać, żeby nie być wyłącznie fizycznie obecnym na tym świecie, szukać uniwersalnych wartości, które pozostaną w nas do końca! Które po nas pozostaną! whee xd

wlasnie! ja np chcem cos(chodzi o budowle) zaprojektowac co postoi te pare stuleci az je zniszcza w kolejnej wojnie...

kISaMur

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Fri Mar 19, 2010 3:43 pm

kuźwa idę już tak jakby spać (znając życie to zasnę gdzieś za godzinę xp ) xD No i tyłek już boli od siedzenia emo Dobranoc 3nodding
PostPosted: Sat Mar 20, 2010 2:24 am

ichabot
hela bertz

kiedyś myślałam, że to miłość, ale nawet w tej kwestii przyszło zwątpienie. co oczywiście nie znaczy, ze wystrzegam się tego uczucia. poza tym, patrząc na beatę tyszkiewicz- można utrzymać klasę pomimo przemijającego czasu. nie jestem jej fanką, ale jako starsza kobieta mogłabym tak wyglądać ninja

@lady: nie zafarbuję włosów, bo profesjonalne farbowanie troche kosztuje no i boję sie efektu. nie chciałabym chodzić z jajecznicą na glowie emo

hela bertz

dziki_wieprz

PostPosted: Sat Mar 20, 2010 3:30 am

OLUNIA siostra ma farbuje się sama
i jakoś jej nie szkodzi (poza tym, ze musi używać tony odżywek, żeby jej włosy nie były przyklapnięte i cienkie od farbek )
PostPosted: Sat Mar 20, 2010 3:33 am

moim zdaniem lepiej pójść do specjalisty, bo inaczej można mieć siano na głowie

hela bertz

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sat Mar 20, 2010 3:40 am

Może to składa się z wielu elementów? Może to miłość, może zwykła przyjaźń, albo sztuka czy nauka. To pytanie o przeznaczenie człowieka na Ziemi. Każdy z nas ma własną odpowiedź. I myślę, że wiele z nich mogą być słuszne smile

Dla mnie na przykład jest ważne, aby nie być zwykłym szarym trybikiem w tej całej machinerii wszechświata, nadać swemu życiu wartość przez nieustanne poszukiwania rzeczy interesujących, piękna, mądrości, ciągłej ucieczce od nudy, głupoty. Na piedestale stoi więc u mnie Poznanie. Przynajmniej chciałbym, żeby tak zawsze było biggrin
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 116 117 118 119 120 121 ... 127 128 129 130 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games