|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:05 pm
ichabot: to dziwny przypadek, wręcz "niespotyk"! (nie kojarzyć z pokemonami) ninja
lady: hmm, jestem naturalną blondynką. ale mam dziwne włosy, bo mam też naturalne "pasemka", które mnie irytują. nie są aż tak widoczne jak na tym zdjęciu, no ale i tak ich nie lubię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:09 pm
Ale trzeba przyznać, że jest dosyć atrakcyjna - można powiedzieć, że to podwójny "niespotyk"!
Basen to bardzo dobry pomysł, jeżeli chodzi o budowę umięśnionej sylwetki. Jeżeli chcecie bardzo szczupłą, proponuję biegi długodystansowe. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:12 pm
ichabot Apropos języków... znasz ukraiński i rosyjski? Jest w nich jakaś znaczna różnica? Pytam, bo zawsze wydają mi się one bardzo podobne, a wiem że jednak czymś się różnią biggrin Natalka jak zwykle przy śniadaniu piękna *.* xd znam obaXD i powiem tak ze ukrainiec zrozumie rosjanina, ten drugi nie koniecznie biggrin sie ruznia znacznie, maja ruzne slowka i w ukr jest wymowa mieksza, strele takiego infa ze ukrainski jest gdzies 3, nie pamietam dokladnie bo dawno o tym slyszalam, w kolejnosci w miekosci i ladnym brzmieniu jezykiem^^ do dziewczyn: wescie przestancie ja np nie pamietam czasow jak sie odchudzalam, wprawdzie wczesniej bylam grubsza, ale teraz chodze sobie na treningi i schudlam(oczywiscie jak czuje ze sie przytylo znolu to ograniczam jedzenie bo zdarza mi sie naduzywacXD), oczywiscie oprucz wagi mamy inne "kompleksy" ale mimo swiadomosci swoich wad, podobam sie sobie^^ tak wogole to radze najlepszy sposob na odchudzanie... wyrzuccie wage!!! troche przydlugie to wyszlo^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:14 pm
aż się przykro robi na myśl, że uroda przeminie i pozostanie po nas tylko zwiotczała skóra pokryta zmarszczkami. i zdjęcia. francois villon dobrze wiedział o czym piszę emo
sądzę, że basen jest dobry na początek. bo za bardzo rozbudowuje barki. (pływaczki nie mają zbyt ładnych sylwetek, wg mnie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:19 pm
hela: Ładne są twoje włosy ^^, zauważ w tym plus, że nie musisz kupować sobie farb na pasemka xd
icha: Próbowałam wcześniej swoich sił w bieganiu, ale szybko mi się odechciało, bo strasznie szybko sie męczę sweatdrop
KisA: Bez wagi w domu bym chyba poległa xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:24 pm
a ja nawet jakbym chciala to by nie bylo dla mnie sensu chodzic na basen... nie umiem plywac crying
hela: fajne masz wlosy, ale blond nie moj kolor
lady: jest ok, przynajmniej sie nie warze obsesyjnie jak niekturzy potrafia, bo jak jej nie ma w domu , nie kusi na nia wejscXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:24 pm
właśnie problem w tym, że nie lubię pasemek emo najbardziej lubię takie włosy jak ma tanya. czyli naturalne ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:29 pm
No to..zakup jakąś farbencję i hej ho! rofl
Kis: Znam taką jedną co się 5 razy dziennie waży eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:35 pm
hela bertz aż się przykro robi na myśl, że uroda przeminie i pozostanie po nas tylko zwiotczała skóra pokryta zmarszczkami. i zdjęcia. francois villon dobrze wiedział o czym piszę emo Dlatego już dzisiaj należy się starać, żeby nie być wyłącznie fizycznie obecnym na tym świecie, szukać uniwersalnych wartości, które pozostaną w nas do końca! Które po nas pozostaną! whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:42 pm
ichabot hela bertz aż się przykro robi na myśl, że uroda przeminie i pozostanie po nas tylko zwiotczała skóra pokryta zmarszczkami. i zdjęcia. francois villon dobrze wiedział o czym piszę emo Dlatego już dzisiaj należy się starać, żeby nie być wyłącznie fizycznie obecnym na tym świecie, szukać uniwersalnych wartości, które pozostaną w nas do końca! Które po nas pozostaną! whee xd wlasnie! ja np chcem cos(chodzi o budowle) zaprojektowac co postoi te pare stuleci az je zniszcza w kolejnej wojnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:43 pm
kuźwa idę już tak jakby spać (znając życie to zasnę gdzieś za godzinę xp ) xD No i tyłek już boli od siedzenia emo Dobranoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 20, 2010 2:24 am
ichabot hela bertz aż się przykro robi na myśl, że uroda przeminie i pozostanie po nas tylko zwiotczała skóra pokryta zmarszczkami. i zdjęcia. francois villon dobrze wiedział o czym piszę emo Dlatego już dzisiaj należy się starać, żeby nie być wyłącznie fizycznie obecnym na tym świecie, szukać uniwersalnych wartości, które pozostaną w nas do końca! Które po nas pozostaną! whee xd kiedyś myślałam, że to miłość, ale nawet w tej kwestii przyszło zwątpienie. co oczywiście nie znaczy, ze wystrzegam się tego uczucia. poza tym, patrząc na beatę tyszkiewicz- można utrzymać klasę pomimo przemijającego czasu. nie jestem jej fanką, ale jako starsza kobieta mogłabym tak wyglądać ninja @lady: nie zafarbuję włosów, bo profesjonalne farbowanie troche kosztuje no i boję sie efektu. nie chciałabym chodzić z jajecznicą na glowie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 20, 2010 3:30 am
OLUNIA siostra ma farbuje się sama i jakoś jej nie szkodzi (poza tym, ze musi używać tony odżywek, żeby jej włosy nie były przyklapnięte i cienkie od farbek )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 20, 2010 3:33 am
moim zdaniem lepiej pójść do specjalisty, bo inaczej można mieć siano na głowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 20, 2010 3:40 am
Może to składa się z wielu elementów? Może to miłość, może zwykła przyjaźń, albo sztuka czy nauka. To pytanie o przeznaczenie człowieka na Ziemi. Każdy z nas ma własną odpowiedź. I myślę, że wiele z nich mogą być słuszne smile
Dla mnie na przykład jest ważne, aby nie być zwykłym szarym trybikiem w tej całej machinerii wszechświata, nadać swemu życiu wartość przez nieustanne poszukiwania rzeczy interesujących, piękna, mądrości, ciągłej ucieczce od nudy, głupoty. Na piedestale stoi więc u mnie Poznanie. Przynajmniej chciałbym, żeby tak zawsze było biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|