|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:59 pm
Ja ide sobie jakis filmik obejrzez ...
Papa All... blaugh _______________ Dziekooooje Ci Lethi za BumP'owanie ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:00 pm
Ozual Ozzwald agut Ozual Jestem taki samotny crying , chce zeby ktos mnie przytulil np jakas piekna, ladna, zgrabna i szczodrze obdarzona przez nature (by bylo miekko 3nodding ) ..... Jakies chetne? wink *przytula go i daje wielkiego cmoka* heart redface jemu bardziej potrzebny jest oklad z mlodych piersi... strzal w dziesiatke wink hehe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:01 pm
Kiart Ja ide sobie jakis filmik obejrzez ... Papa All... blaugh _______________ Dziekooooje Ci Lethi za BumP'owanie ... xd papa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:01 pm
racqel Lethiel racqel Kitty ShadowCat mogu komuś ubrać avka wedłoog mojej wyobraźni.. plzz whee 4laugh nie ( i popatrz, czy to cokolwiek zmienilo? ) ... xd przestan !!!! jeszcze wpadnie w histerie XP oj! oj! to sie wlasnie nazywa zlosliwe komentarze ty dorosla nastolato ! ^ to tak zebys respektu nabrala, ni tak ultrapowaznie, ale uwazaj, bo to nie jeste mile a mlode osoby bywaja wrazliwe. tylko zebys ty mi tu nie zaczela od razu histeryzowac... ; ) jush jush blaugh xd whee *przytuuuuuul* xd dorosla nastolata .. mrauuurrr 4laugh ... jeszcze tylko 2 lata.. a potem O_o ... bede stara dupa crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:02 pm
Kitty robisz tego mojego avka??Bo zaraz musze spadac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:03 pm
czesc wam czlekoksztaltni!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Dobrywieczor smile Jak tam matury z angola, bo moje szczęście, tak średnio zadowolone było. ja tam nie wiem matura 4 lata temu. A co do angielskiego, to bede musial w tym roku zaliczyc TOEFL.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel racqel Lethiel racqel Kitty ShadowCat mogu komuś ubrać avka wedłoog mojej wyobraźni.. plzz whee 4laugh nie ( i popatrz, czy to cokolwiek zmienilo? ) ... xd przestan !!!! jeszcze wpadnie w histerie XP oj! oj! to sie wlasnie nazywa zlosliwe komentarze ty dorosla nastolato ! ^ to tak zebys respektu nabrala, ni tak ultrapowaznie, ale uwazaj, bo to nie jeste mile a mlode osoby bywaja wrazliwe. tylko zebys ty mi tu nie zaczela od razu histeryzowac... ; ) jush jush blaugh xd whee *przytuuuuuul* xd dorosla nastolata .. mrauuurrr 4laugh ... jeszcze tylko 2 lata.. a potem O_o ... bede stara dupa crying crying crying spij dlugo i smaruj kremikiem to niebedzie taka stara xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy czesc wam czlekoksztaltni! czesc... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:04 pm
opcy czesc wam czlekoksztaltni! hey opcy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald no wlasnie Lethiel strasznie zlosliwa sie zrobilas... moze mnie sie o cos czepniesz, skometujesz albo cus... o co mam sie ciebie czepiać wink ja poprostu.. ech.. troodno sie opanować xd ... ale jush nic nie moowie wink .. Kiartoos .. nie ma za cio wink branoć 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*gleba* dlaczego wszystko wszedzie obraca sie wkolo milosci..nie dolujcie ludzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy czesc wam czlekoksztaltni! Heyah ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Kitty ShadowCat mogu komuś ubrać avka wedłoog mojej wyobraźni.. plzz whee 4laugh mi mozesz razz Jeszcze chwilke zostane razz Pozmieniaj co kces razz jak ci się podoba: 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|