|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:52 pm
Kitty ShadowCat mogu komuś ubrać avka wedłoog mojej wyobraźni.. plzz whee 4laugh mi mozesz razz Jeszcze chwilke zostane razz Pozmieniaj co kces razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:53 pm
Jestem taki samotny crying , chce zeby ktos mnie przytulil np jakas piekna, ladna, zgrabna i szczodrze obdarzona przez nature (by bylo miekko 3nodding ) .....
Jakies chetne? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:53 pm
Kiart Dzekuje ... xd Ozz ... Fajnie bys wygladal ... xd blaugh heart whee 4laugh nuuu... taki Ozz mi się mashy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:54 pm
racqel Kitty ShadowCat mogu komuś ubrać avka wedłoog mojej wyobraźni.. plzz whee 4laugh nie ( i popatrz, czy to cokolwiek zmienilo? ) tak.. pewnie uszanuje twoje zdanie i nie bedzie uzywac avka takiego jak twoj zeby go w cokolwiek ubierac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:54 pm
racqel Kitty ShadowCat mogu komuś ubrać avka wedłoog mojej wyobraźni.. plzz whee 4laugh nie ( i popatrz, czy to cokolwiek zmienilo? ) ... xd przestan !!!! jeszcze wpadnie w histerie XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:55 pm
Dobrywieczor smile
Jak tam matury z angola, bo moje szczęście, tak średnio zadowolone było.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a co myślicie o tym:  lub o tym:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Jestem taki samotny crying , chce zeby ktos mnie przytulil np jakas piekna, ladna, zgrabna i szczodrze obdarzona przez nature (by bylo miekko 3nodding ) ..... Jakies chetne? wink *przytula go i daje wielkiego cmoka* heart redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:56 pm
novelin Dobrywieczor smile Jak tam matury z angola, bo moje szczęście, tak średnio zadowolone było. a ja jestem zadowolony... bardziej z czesci podsawowej niz z rozszerzonej... ale sporo ptk powinienem miec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel racqel Kitty ShadowCat mogu komuś ubrać avka wedłoog mojej wyobraźni.. plzz whee 4laugh nie ( i popatrz, czy to cokolwiek zmienilo? ) ... xd przestan !!!! jeszcze wpadnie w histerie XP oj! oj! to sie wlasnie nazywa zlosliwe komentarze ty dorosla nastolato ! ^ to tak zebys respektu nabrala, ni tak ultrapowaznie, ale uwazaj, bo to nie jeste mile a mlode osoby bywaja wrazliwe. tylko zebys ty mi tu nie zaczela od razu histeryzowac... ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Ozual Jestem taki samotny crying , chce zeby ktos mnie przytulil np jakas piekna, ladna, zgrabna i szczodrze obdarzona przez nature (by bylo miekko 3nodding ) ..... Jakies chetne? wink *przytula go i daje wielkiego cmoka* heart redface jemu bardziej potrzebny jest oklad z mlodych piersi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:57 pm
Jaswinder a co myślicie o tym:  lub o tym:  oooo... ładnie 4laugh heart tesh przez jakis czas nosilam te kokosy i spoodiczke.. fajnie wyglada wink whee sproobooj do tego te booty jaskiniowca.. czy jakos tak.. fajnie pasooja 3nodding whee witaj Nov 4laugh mi chyba lepiej poszla rozszerzona nish podstawowa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:58 pm
Ozzwald agut Ozual Jestem taki samotny crying , chce zeby ktos mnie przytulil np jakas piekna, ladna, zgrabna i szczodrze obdarzona przez nature (by bylo miekko 3nodding ) ..... Jakies chetne? wink *przytula go i daje wielkiego cmoka* heart redface jemu bardziej potrzebny jest oklad z mlodych piersi... strzal w dziesiatke wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:59 pm
racqel Lethiel racqel Kitty ShadowCat mogu komuś ubrać avka wedłoog mojej wyobraźni.. plzz whee 4laugh nie ( i popatrz, czy to cokolwiek zmienilo? ) ... xd przestan !!!! jeszcze wpadnie w histerie XP oj! oj! to sie wlasnie nazywa zlosliwe komentarze ty dorosla nastolato ! ^ to tak zebys respektu nabrala, ni tak ultrapowaznie, ale uwazaj, bo to nie jeste mile a mlode osoby bywaja wrazliwe. tylko zebys ty mi tu nie zaczela od razu histeryzowac... ; ) no wlasnie Lethiel strasznie zlosliwa sie zrobilas... moze mnie sie o cos czepniesz, skometujesz albo cus...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|