|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:42 pm
racqel Misao_chan racqel a mieszkasz raczej w głuszy, czy raczej w miescinie? miasto ponad 30 tys. mieszkancow dosyc znane z dzialalnosci hitlerowskiej na jego terenie xP Kętrzyn mianowicie smile i jak tam leci? nuda? imprezy nonstop? jakies zycie kulturalne? czy raczej tanie winko ze znajomymi co wieczor? Imprezy sa, mamy jeziorko w centrum miasta,ogolnie jest super smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:42 pm
Lavagetas_heqetai racqel Delein Lavagetas_heqetai Delein No powiedz powiedz ^^ *przytula się* Matt Le Blanc ninja XD *bęc* A...nie znam gościa XD Chandler z "Przyjaciol" (FRNDS !!!) nie- pomyłka o kurde! zapomnialo mi sie! to przeciez Joey - chol*** !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:43 pm
Lavagetas_heqetai uciekam- jakby co to jestem na gadańcu- adieu wink pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:44 pm
Delein Okej, ja już mykam...dobranoc wam! ^^ *puff* *znika* branoć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:44 pm
Delein Okej, ja już mykam...dobranoc wam! ^^ *puff* *znika* papa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:46 pm
Misao_chan Imprezy sa, mamy jeziorko w centrum miasta,ogolnie jest super smile no i co nikt ci nie kocha tam na miejscu, ze az szukasz milosci w cybernetycznym swiecie? Zreszta do czego ci sie spieszy? W prawdziwym swiecie wcale nie jest tak fajnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:47 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat co powiecie na to: heart heart question fantastyczne... thx heart whee 4laugh teraz gac mi działa jak trzeba więc mogu ci ubrać avka... za chwilkę ci pokashu 3nodding mnie to bardziej interesuje jak rozebrac calkowicie damskiego avka... blaugh ozz... mnie się udało, wrzucę ci na ruskich twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mykam nynac....dobrej nocki zycem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai uciekam- jakby co to jestem na gadańcu- adieu wink Narka Papa Delein blaugh :Jem Kolacyjke:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:48 pm
Kiart Lavagetas_heqetai uciekam- jakby co to jestem na gadańcu- adieu wink Narka Papa Delein blaugh :Jem Kolacyjke: smacznego smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:49 pm
Kiart Lavagetas_heqetai uciekam- jakby co to jestem na gadańcu- adieu wink Narka Papa Delein blaugh :Jem Kolacyjke: smacznego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:51 pm
mogu komuś ubrać avka wedłoog mojej wyobraźni.. plzz whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:51 pm
Dzekuje ... xd
Ozz ... Fajnie bys wygladal ... xd
blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:52 pm
Kitty ShadowCat mogu komuś ubrać avka wedłoog mojej wyobraźni.. plzz whee 4laugh nie ( i popatrz, czy to cokolwiek zmienilo? )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|