|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:38 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat co powiecie na to: heart heart question fantastyczne... thx heart whee 4laugh teraz gac mi działa jak trzeba więc mogu ci ubrać avka... za chwilkę ci pokashu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Delein  Nu...tylkofryzura trochę inna...bardziej układna...ale kolor włosów idealny XD sliczna XD heart Miał tam... Mam ambicję zapuścić włosy...ciekawe, kiedy pęknę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jenna_Kagura Misao_chan Jenn Hana do mnie przyjedza! biggrin xd biggrin heart ooooooo biggrin kiedy? xd jakos w weekend ;];] wink hirahirahira! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:39 pm
Kitty ShadowCat co powiecie na to: heart heart question hehe fajne razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat co powiecie na to: heart heart question fantastyczne... thx heart whee 4laugh teraz gac mi działa jak trzeba więc mogu ci ubrać avka... za chwilkę ci pokashu 3nodding mnie to bardziej interesuje jak rozebrac calkowicie damskiego avka... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein racqel Delein Lavagetas_heqetai Delein No powiedz powiedz ^^ *przytula się* Matt Le Blanc ninja XD *bęc* A...nie znam gościa XD Chandler z "Przyjaciol" (FRNDS !!!) Dżizas, faktycznie, ale ze mnie idiotka...i ja siebie nazywam fanką Przyjaciół == Ale Ross jest ładniejszy *^^* A David Schwimmer teraz gra w fajnej sztuce: "some women(s)" - bardzo fajna rzecz, i chyba na dobre rozstal sie z postacia Rossa. Nie to co Joey ktory ma teraz swoj wlasny spin-off p.t. "Joey" blaugh ale to juz nie jest takie smaczne jak Frends...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uciekam- jakby co to jestem na gadańcu- adieu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Misao_chan Jenna_Kagura Misao_chan Jenn Hana do mnie przyjedza! biggrin xd biggrin heart ooooooo biggrin kiedy? xd jakos w weekend ;];] wink hirahirahira! 3nodding Co ty tam bedziesz z nim robic ? 3nodding Bunkry zwiedzac ?? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:40 pm
Lavagetas_heqetai racqel Delein Lavagetas_heqetai Delein No powiedz powiedz ^^ *przytula się* Matt Le Blanc ninja XD *bęc* A...nie znam gościa XD Chandler z "Przyjaciol" (FRNDS !!!) nie- pomyłka O.o No to kto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai uciekam- jakby co to jestem na gadańcu- adieu wink narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czyzbys sie nudzila?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:41 pm
racqel A David Schwimmer teraz gra w fajnej sztuce: "some women(s)" - bardzo fajna rzecz, i chyba na dobre rozstal sie z postacia Rossa. Nie to co Joey ktory ma teraz swoj wlasny spin-off p.t. "Joey" blaugh ale to juz nie jest takie smaczne jak Frends... xd *naśladuje Phoebe* Aha...o-okey!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Misao_chan racqel a mieszkasz raczej w głuszy, czy raczej w miescinie? miasto ponad 30 tys. mieszkancow dosyc znane z dzialalnosci hitlerowskiej na jego terenie xP Kętrzyn mianowicie smile i jak tam leci? nuda? imprezy nonstop? jakies zycie kulturalne? czy raczej tanie winko ze znajomymi co wieczor?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|