|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel łeeeheee !!! brawo 4laugh ja wzielam opis postaci xd !!!! jak cudownie oryginalnie moja ty bratnia duuuusho !!! 4laugh heart domokun xd opisałam Rincewinda xd .. maj loooooooof... xd a ja rozważałam Kapitana MARCHEWE xp ale jak pomyslałam o nim jako o "kaptaij Karot" to zmieniłam na Arylin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai  no to teraz ja XD xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree dobra koniec psucia oczu papapap kochani *znika w kącie* papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai  no to teraz ja XD jakie słodkie oczka 4laugh no az sie schrupac chce XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:14 pm
Nightmaree dobra koniec psucia oczu papapap kochani *znika w kącie* Ech , i ja mykam , dobranoc wszystkim xd pchły na noc , karaluchy pod poduchy , i pamiętać że dotykanie sie pod kołderką złe , ale nie dotykanie się jeszcze gorsze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:15 pm
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai  no to teraz ja XD jakie słodkie oczka 4laugh no az sie schrupac chce XD niom whee heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:16 pm
Nerai Lethiel łeeeheee !!! brawo 4laugh ja wzielam opis postaci xd !!!! jak cudownie oryginalnie moja ty bratnia duuuusho !!! 4laugh heart domokun xd opisałam Rincewinda xd .. maj loooooooof... xd a ja rozważałam Kapitana MARCHEWE xp ale jak pomyslałam o nim jako o "kaptaij Karot" to zmieniłam na Arylin xd ja na pierwszym miejscu mialam Tasa w Dragon Lanca xd .. yaaaaaaay !!! :> heart .. kendry RLZ xd tylko nie wiedziałam jak wytloomaczyc co to Kender xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Nightmaree dobra koniec psucia oczu papapap kochani *znika w kącie* Ech , i ja mykam , dobranoc wszystkim xd pchły na noc , karaluchy pod poduchy , i pamiętać że dotykanie sie pod kołderką złe , ale nie dotykanie się jeszcze gorsze XD pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Nightmaree dobra koniec psucia oczu papapap kochani *znika w kącie* Ech , i ja mykam , dobranoc wszystkim xd pchły na noc , karaluchy pod poduchy , i pamiętać że dotykanie sie pod kołderką złe , ale nie dotykanie się jeszcze gorsze XD eek .... xd branoc pikny zeroosiu !!! xd whee *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:17 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai  no to teraz ja XD Mrrruuu heart xd mam prawie identyczna koszule XD XD urocza... A mi się dalej nie wgrywa ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:17 pm
PointZer0 Nightmaree dobra koniec psucia oczu papapap kochani *znika w kącie* Ech , i ja mykam , dobranoc wszystkim xd pchły na noc , karaluchy pod poduchy , i pamiętać że dotykanie sie pod kołderką złe , ale nie dotykanie się jeszcze gorsze XDPapapa whee Łeheeeeeeeeeeeeeee... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:18 pm
PointZer0 Nightmaree dobra koniec psucia oczu papapap kochani *znika w kącie* Ech , i ja mykam , dobranoc wszystkim xd pchły na noc , karaluchy pod poduchy , i pamiętać że dotykanie sie pod kołderką złe , ale nie dotykanie się jeszcze gorsze XDŚwięta racja! Dobranoc! *cmok* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:19 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai  no to teraz ja XD Mrrruuu heart xd mam prawie identyczna koszule XD XD urocza... A mi się dalej nie wgrywa == ja wgralem na interii gra wszystko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|