|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:53 pm
Nightmaree Ozual kompa mi niedawno zabrali, dzis dostalem nowy, prawie 2 razy lepszy od poprzedniego, ale jedn problem, wszystkie profile od poczatku ustalac, wszystko rozkladac na miejsca,w dodatku cos sie zjebalo i musze format robic, jestem juz zmecony zyciem crying , za duzo odemnie zycie wymaga sweatdrop wywal przez okno xd latwo ci mowic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:54 pm
Lethiel bla bla twisted ty sie nie znasz blaugh whee xd Niech Ci będzie , chociaż nie przekonuje mnie takie gadanie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaaaaa niedolbe lyby scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Lethiel PointZer0  Chciałem żeby było realnie , nie było lepszej brody i wąs�w mi odpowiadających... sweatdrop neeee.... ty ładniejszy :> heart xd xd xd Ja bym tam polemizował... sweatdrop bla bla twisted ty sie nie znasz blaugh whee xd Popieram whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai jakiego banana? XD mruczus 3nodding Tylko czikita XD XD *mruk* *merd ogonkiem* :cD*mrrrr* Kurcze nie chce mi się wgrać ten creator... a gdzie moge zrobic siebie? :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel bla bla twisted ty sie nie znasz blaugh whee xd Niech Ci będzie , chociaż nie przekonuje mnie takie gadanie sweatdrop bla.. a mnie nie przkonooja twoje sciemy :> *przytuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:56 pm
Delein Lavagetas_heqetai a gdzie moge zrobic siebie? :cD http://images.southparkstudios.com/games/create/ senks
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kacik poezji, napewno ktos to slyszal: "lekko stapaj poniewaz depczesz moje sny" crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree aaaaaaa niedolbe lyby scream witaj nighty kochana 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Lethiel bla bla twisted ty sie nie znasz blaugh whee xd Niech Ci będzie , chociaż nie przekonuje mnie takie gadanie sweatdrop bla.. a mnie nie przkonooja twoje sciemy :> *przytuuuuuuuul* 4laugh Dobra , skończmy na tym że mam zaniżoną samoocenę i nieobiektywny światopogląd w tym nie-werbalny wizerunek siebie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|