|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:32 pm
Udało mi się dość realnie odwzorować samego siebie , ale nie wiem jak to teraz zasave'ować Kage xd
Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:32 pm
Lavagetas_heqetai xd taa a tutaj noc zaraz khem XD Noc? Noc jeszcze młoda XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:33 pm
PointZer0 Udało mi się dość realnie odwzorować samego siebie , ale nie wiem jak to teraz zasave'ować Kage xd Witam wszystkich Avsko Point 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:34 pm
WITAM PONOFNIE scream i yush mnie nima stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 Udało mi się dość realnie odwzorować samego siebie , ale nie wiem jak to teraz zasave'ować Kage xd Witam wszystkich Avsko Point 3nodding xd Hejka Del *cmok w polika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai xd taa a tutaj noc zaraz khem XD Noc? Noc jeszcze młoda XD no nie chcialem byc dosłowny XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:35 pm
PointZer0 Udało mi się dość realnie odwzorować samego siebie , ale nie wiem jak to teraz zasave'ować Kage xd Witam wszystkich Hejka ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart PointZer0 Udało mi się dość realnie odwzorować samego siebie , ale nie wiem jak to teraz zasave'ować Kage xd Witam wszystkich Hejka ...^^ Hej Kiart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein PointZer0 Udało mi się dość realnie odwzorować samego siebie , ale nie wiem jak to teraz zasave'ować Kage xd Witam wszystkich Avsko Point 3nodding xd Hejka Del *cmok w polika* *oddaje cmoka* Jak tam leveling? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:36 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai xd taa a tutaj noc zaraz khem XD Noc? Noc jeszcze młoda XD no nie chcialem byc dosłowny XD Nie ma za co XD *mruk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Udało mi się dość realnie odwzorować samego siebie , ale nie wiem jak to teraz zasave'ować Kage xd Witam wszystkich *skok na Zero* *przytuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 Delein PointZer0 Udało mi się dość realnie odwzorować samego siebie , ale nie wiem jak to teraz zasave'ować Kage xd Witam wszystkich Avsko Point 3nodding xd Hejka Del *cmok w polika* *oddaje cmoka* Jak tam leveling? whee Dzis t byłem w domu o 15:30 , matura z anglika , na razie bez zmian...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:37 pm
PointZer0 Dzis t byłem w domu o 15:30 , matura z anglika , na razie bez zmian... Oł, i jak maturka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:37 pm
Jak NIe macie co robic i Wam sie nudzi to mozecie troszke po BuMp'owac ... xd My Quest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:38 pm
Lethiel PointZer0 Udało mi się dość realnie odwzorować samego siebie , ale nie wiem jak to teraz zasave'ować Kage xd Witam wszystkich *skok na Zero* *przytuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh Hej Lethiel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|