|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:00 pm
witaj XD
Wracam za kilka chwil- kolacje trzeba zrobic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:02 pm
Lavagetas_heqetai witaj XD
Wracam za kilka chwil- kolacje trzeba zrobicO_o *przytuuuuuuuuul* *traci oddech* na kolacje !!?? .. tylko mnie najpierw poość !! *wymachooje lapkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:03 pm
Kitty ShadowCat mam pytanie do tych co ushywaja GAC- jak jusz ubierzecie tego avka to jak go zapisujecie? wcisnij save, badz prawym klawiszem zapisz lub wlasniwosci i skopiuj sobie linka ... wink _______ Zapraszam na moj Quest My Quest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:03 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai witaj XD
Wracam za kilka chwil- kolacje trzeba zrobicO_o *przytuuuuuuuuul* *traci oddech* na kolacje !!?? .. tylko mnie najpierw poość !! *wymachooje lapkami* XD Ratuj się Leth!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:04 pm
Witaj 4laugh :glaszcze kotka: blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:05 pm
Kiart Kitty ShadowCat mam pytanie do tych co ushywaja GAC- jak jusz ubierzecie tego avka to jak go zapisujecie? wcisnij save, badz prawym klawiszem zapisz lub wlasniwosci i skopiuj sobie linka ... wink _______ Zapraszam na moj Quest My Questee... jak wciskam save to nic sie nie pokazooje, a jak klikam prawym nie ma takiej opcji : kopiuj, zapisz jako... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:05 pm
Delein Lethiel Lavagetas_heqetai witaj XD
Wracam za kilka chwil- kolacje trzeba zrobicO_o *przytuuuuuuuuul* *traci oddech* na kolacje !!?? .. tylko mnie najpierw poość !! *wymachooje lapkami* XD Ratuj się Leth! gonk gonk gonk *sinieje* poooomoooocy !!!! gonk crying gonk xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:07 pm
Kiart Witaj 4laugh :glaszcze kotka: blaugh *przytuuuuuul ogroooomniaaaasty dla kiarta* :> 4laugh whee *kotek mrooczy* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:07 pm
Lethiel gonk gonk gonk *sinieje* poooomoooocy !!!! gonk crying gonk xd xd xd *ciągnie ją za nogi* Trzymaj się! Oddychaj, oddychaj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:08 pm
Kitty ShadowCat Kiart Kitty ShadowCat mam pytanie do tych co ushywaja GAC- jak jusz ubierzecie tego avka to jak go zapisujecie? wcisnij save, badz prawym klawiszem zapisz lub wlasniwosci i skopiuj sobie linka ... wink _______ Zapraszam na moj Quest My Questee... jak wciskam save to nic sie nie pokazooje, a jak klikam prawym nie ma takiej opcji : kopiuj, zapisz jako... sad jak klikasz save to powinno wyskoczyc ci nowe okno ... moze masz jakis filtr zeby ci dodatkowe onka nie wyskakiwaly ... ...a tak inaczej to zapisz jako obraz ..^^ ..potem sobie wrzucasz gdzies na serwa i bierzez z tamtad link... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:08 pm
Delein Lethiel gonk gonk gonk *sinieje* poooomoooocy !!!! gonk crying gonk xd xd xd *ciągnie ją za nogi* Trzymaj się! Oddychaj, oddychaj! piiiiiiisk !!! gonk xd *łapie oddech* *proobooje odciagnac rece LH*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:09 pm
Lethiel Delein Lethiel gonk gonk gonk *sinieje* poooomoooocy !!!! gonk crying gonk xd xd xd *ciągnie ją za nogi* Trzymaj się! Oddychaj, oddychaj! piiiiiiisk !!! gonk xd *łapie oddech* *proobooje odciagnac rece LH* eek Nie nie nei nie bez takich!!! Czym on potem będzie...no...no! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:10 pm
Kiart Kitty ShadowCat Kiart Kitty ShadowCat mam pytanie do tych co ushywaja GAC- jak jusz ubierzecie tego avka to jak go zapisujecie? wcisnij save, badz prawym klawiszem zapisz lub wlasniwosci i skopiuj sobie linka ... wink _______ Zapraszam na moj Quest My Questee... jak wciskam save to nic sie nie pokazooje, a jak klikam prawym nie ma takiej opcji : kopiuj, zapisz jako... sad jak klikasz save to powinno wyskoczyc ci nowe okno ... moze masz jakis filtr zeby ci dodatkowe onka nie wyskakiwaly ... ...a tak inaczej to zapisz jako obraz ..^^ ..potem sobie wrzucasz gdzies na serwa i bierzez z tamtad link... smile ok.. wyskoczyło mi nowe okno... ale w miejscu gdzie powinien być avatarek jest X gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:11 pm
Kitty ShadowCat ok.. wyskoczyło mi nowe okno... ale w miejscu gdzie powinien być avatarek jest X gonk gonk lol gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:13 pm
Kiart Kitty ShadowCat ok.. wyskoczyło mi nowe okno... ale w miejscu gdzie powinien być avatarek jest X gonk gonk lol gonk xp ..... bosh... co ja mam zrobić sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|