|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:54 am
Kitty ShadowCat O.o. a o co w tym chodzi? i gdzie ten event? erpeg jakto erpeg...bijesz, zabijasz, zdobywasz doświadczenie, robisz profesje itp...a dzisiaj tam event jest...ale mnie wywaliło z serwera...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kitty ShadowCat O.o. a o co w tym chodzi? i gdzie ten event? erpeg jakto erpeg...bijesz, zabijasz, zdobywasz doświadczenie, robisz profesje itp...a dzisiaj tam event jest...ale mnie wywaliło z serwera... aha... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai normalnie fuj i jak tu rozmawiac o analcu XDDDD XDDD a tobie jak zwykle jedno w głowie... A co, masz jakiś problem? Chcesz pogadać? blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:55 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai wyscig szczur�w po raz n-ty ale "pozycja świstaka" zawsze mnie rozwala Hm...raz to widziałam i nie kojarzę świstaka blaugh no bo dziewczynka nie chciala siusiu tylko to drugie i mowi ze jest w fazie świstaka czyli jak świstak wystawia łepek z norki....XD eek O bogowie xd xd Dobre blaugh normalnie fuj i jak tu rozmawiac o analcu XDDDD eek eek sweatdrop xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:56 am
Delein Falcone gdzie grasz ?? pewnie na qRO co question ja tez .......... a jak tak to na jakim serwerze na normalnym czy na tym z high level ?? na DRT grywam...nie wiem czy ma jakiś high blaugh Narazie Yosei! DRT chciałem grac ale jakois nie wyszło sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...dobra ...ja lece ...trzymajcie się ludziska ...miłęgo oglądania, picia jedzenia i czego tam jeszcze ...Everybody's going to the party have a real good time... ...sayonara ... Papa ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai normalnie fuj i jak tu rozmawiac o analcu XDDDD XDDD a tobie jak zwykle jedno w głowie... A co, masz jakiś problem? Chcesz pogadać? blaugh xd wiesz no po prostu nie uśmiecha mi sie koncepcja brązowej miłości XDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:57 am
Falcone Delein Falcone gdzie grasz ?? pewnie na qRO co question ja tez .......... a jak tak to na jakim serwerze na normalnym czy na tym z high level ?? na DRT grywam...nie wiem czy ma jakiś high blaugh Narazie Yosei! DRT chciałem grac ale jakois nie wyszło sweatdrop Może znowu spróbujesz? Pointa naciągnęłam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:57 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai normalnie fuj i jak tu rozmawiac o analcu XDDDD XDDD a tobie jak zwykle jedno w głowie... A co, masz jakiś problem? Chcesz pogadać? blaugh xd wiesz no po prostu nie uśmiecha mi sie koncepcja brązowej miłości XDDDDDDDDD pshestańcie świntushyć blaugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:58 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai normalnie fuj i jak tu rozmawiac o analcu XDDDD XDDD a tobie jak zwykle jedno w głowie... A co, masz jakiś problem? Chcesz pogadać? blaugh xd wiesz no po prostu nie uśmiecha mi sie koncepcja brązowej miłości XDDDDDDDDD Wiesz, są i tacy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:59 am
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai normalnie fuj i jak tu rozmawiac o analcu XDDDD XDDD a tobie jak zwykle jedno w głowie... A co, masz jakiś problem? Chcesz pogadać? blaugh xd wiesz no po prostu nie uśmiecha mi sie koncepcja brązowej miłości XDDDDDDDDD pshestańcie świntushyć blaugh xd xd xd nigdy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:00 pm
Musze już iść, ale jutro będe na 100% ! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mam pytanie do tych co ushywaja GAC- jak jusz ubierzecie tego avka to jak go zapisujecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat pshestańcie świntushyć blaugh xd xd xd nigdy xd Jea...my? przestać? *pryyych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|