|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:47 am
Lorak No na mnie tez nie ja juz jestem uwiazany do takiej jednej pannicy ktora ma strasznie glosne orgazmy xd domokun heart domokun xd Hehe ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eek Siostro, skalpel! Z ta panią źle! Nie mów mi, ze nie słyszałaś o ragnaroku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak ty sie chamuj stare i mam do ciebie mala prosbe... ale to na skype stare mam nadzieje ze z laski swojej zapamietasz przepraszam kochanie sweatdrop crying crying sweatdrop przepraszamnastepnym razem to z laski swojej najpierw pomysl co ty wogole piszesz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:48 am
Delein Falcone Delein *puff* == Wywaliło mnie z serwera...Ja chcę na event...*klika w ikonkę ragnaroka do upadłego* ja se dałem spokoj z ragnarokiem ................ po zrobieniu championa ........... Stalkera .............. sina crosa znudziło mi sie ........ za duzo czasu ragnarok zjada sweatdrop Mi się to chyba nie znudzi blaugh Dopóki nie zrobię Sniperki i High Priestki nie spocznę! gdzie grasz ?? pewnie na qRO co question ja tez .......... a jak tak to na jakim serwerze na normalnym czy na tym z high level ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:49 am
Lavagetas_heqetai wyscig szczur�w po raz n-ty ale "pozycja świstaka" zawsze mnie rozwala Hm...raz to widziałam i nie kojarzę świstaka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein eek Siostro, skalpel! Z ta panią źle! Nie mów mi, ze nie słyszałaś o ragnaroku... nigdy o tym czymś nie słyszałam... A może i słyszałam ale ni wim co to crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...dobra ...ja lece ...trzymajcie się ludziska ...miłęgo oglądania, picia jedzenia i czego tam jeszcze ...Everybody's going to the party have a real good time... ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:50 am
Falcone gdzie grasz ?? pewnie na qRO co question ja tez .......... a jak tak to na jakim serwerze na normalnym czy na tym z high level ?? na DRT grywam...nie wiem czy ma jakiś high blaugh Narazie Yosei!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Delein eek Siostro, skalpel! Z ta panią źle! Nie mów mi, ze nie słyszałaś o ragnaroku... nigdy o tym czymś nie słyszałam... A może i słyszałam ale ni wim co to crying crying tego jeszcze nie było xd zeby nie wiedziec co to ragnarok sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai wyscig szczur�w po raz n-ty ale "pozycja świstaka" zawsze mnie rozwala Hm...raz to widziałam i nie kojarzę świstaka blaugh no bo dziewczynka nie chciala siusiu tylko to drugie i mowi ze jest w fazie świstaka czyli jak świstak wystawia łepek z norki....XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:51 am
Kitty ShadowCat Delein eek Siostro, skalpel! Z ta panią źle! Nie mów mi, ze nie słyszałaś o ragnaroku... nigdy o tym czymś nie słyszałam... A może i słyszałam ale ni wim co to crying crying Największy na świecie animcowy erpeg online...na pewno ci się o uszy obiło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:52 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai wyscig szczur�w po raz n-ty ale "pozycja świstaka" zawsze mnie rozwala Hm...raz to widziałam i nie kojarzę świstaka blaugh no bo dziewczynka nie chciala siusiu tylko to drugie i mowi ze jest w fazie świstaka czyli jak świstak wystawia łepek z norki....XD eek O bogowie xd xd Dobre blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai wyscig szczur�w po raz n-ty ale "pozycja świstaka" zawsze mnie rozwala Hm...raz to widziałam i nie kojarzę świstaka blaugh no bo dziewczynka nie chciala siusiu tylko to drugie i mowi ze jest w fazie świstaka czyli jak świstak wystawia łepek z norki....XD a pozniej zeskrobuja jej "swistaka" z przedniej szyby samochodu policyjnego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kitty ShadowCat Delein eek Siostro, skalpel! Z ta panią źle! Nie mów mi, ze nie słyszałaś o ragnaroku... nigdy o tym czymś nie słyszałam... A może i słyszałam ale ni wim co to crying crying Największy na świecie animcowy erpeg online...na pewno ci się o uszy obiło. O.o. a o co w tym chodzi? i gdzie ten event?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:53 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai wyscig szczur�w po raz n-ty ale "pozycja świstaka" zawsze mnie rozwala Hm...raz to widziałam i nie kojarzę świstaka blaugh no bo dziewczynka nie chciala siusiu tylko to drugie i mowi ze jest w fazie świstaka czyli jak świstak wystawia łepek z norki....XD eek O bogowie xd xd Dobre blaugh normalnie fuj i jak tu rozmawiac o analcu XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|