|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:36 am
Lavagetas_heqetai Delein Ach to taaak! Ja się tu zastanawiam, martwie się o ciebie, a ty sobie przed telewizorem siedzisz! niedawno przyszedlem- chcialem sie troche rozerwac Oo Od tygodnia chyba nie miałam od ciebie wiadomości!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:38 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Ach to taaak! Ja się tu zastanawiam, martwie się o ciebie, a ty sobie przed telewizorem siedzisz! niedawno przyszedlem- chcialem sie troche rozerwac Oo Od tygodnia chyba nie miałam od ciebie wiadomości! wybacz- mijalismy sie pewnie- rzadko bywam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:40 am
Lorak Kiart Lorak Witam wszystkich! xd Co jest znowu Kitty ma atak ?? Kto tym razem podpadł ?? Ona czuje sie ZGWALCONA .... gonk Wow a ktoz to dopuscil sie tak karygodnego czynu domokun na mnie nie patrz ... .. nie wiem .... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:40 am
Lavagetas_heqetai wybacz- mijalismy sie pewnie- rzadko bywam Anu zauważyłam... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:41 am
Delein *puff* == Wywaliło mnie z serwera...Ja chcę na event...*klika w ikonkę ragnaroka do upadłego* O.o. jaki event? na gai? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:42 am
Delein Lavagetas_heqetai wybacz- mijalismy sie pewnie- rzadko bywam Anu zauważyłam... whee swietnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:42 am
Kitty ShadowCat Delein *puff* == Wywaliło mnie z serwera...Ja chcę na event...*klika w ikonkę ragnaroka do upadłego* O.o. jaki event? na gai? eek No mówię, ze ragnarok xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:43 am
Lorak ty sie chamuj stare i mam do ciebie mala prosbe... ale to na skype stare mam nadzieje ze z laski swojej zapamietasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:44 am
Delein Kitty ShadowCat Delein *puff* == Wywaliło mnie z serwera...Ja chcę na event...*klika w ikonkę ragnaroka do upadłego* O.o. jaki event? na gai? eek No mówię, ze ragnarok xp a co to?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:45 am
Setsuna Dragonclaw Lorak ty sie chamuj stare i mam do ciebie mala prosbe... ale to na skype stare mam nadzieje ze z laski swojej zapamietasz przepraszam kochanie sweatdrop crying crying sweatdrop przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:45 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai wybacz- mijalismy sie pewnie- rzadko bywam Anu zauważyłam... whee swietnie *siada obok niego* Cio oglądasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:47 am