|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:24 am
Kitty ShadowCat *wali pięściami w podłoge... * scream zasrane to wszystko scream ...tyle to ja wiem ...ale może jednak powiesz o co dokładniej chodzi...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:24 am
Kitty ShadowCat Nightmaree ło Bozie kochany co Tobie sie stalo??????? scream jak jush powiedziałam.... CZUJE SIE ZGWALCONA! scream Eh ... sweatdrop to przykre ... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:25 am
Akiko Tamashii Ozzwald ta... masz jeszcze cos do dodania ? a bo co? nie odpowiada sie pytaniem na pytanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolejna scena kitty wroce za jakis czas jak minie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat *wali pięściami w podłoge... * scream zasrane to wszystko scream ponawiam pytanie dlaczego urzywasz niekoniecznie ladnych slow ? bo... bo to wszystko jest zasrane... crying crying buuu... *przestaje walić pięściami w podłogę* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:26 am
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat *wali pięściami w podłoge... * scream zasrane to wszystko scream ponawiam pytanie dlaczego urzywasz niekoniecznie ladnych slow ? bo... bo to wszystko jest zasrane... crying crying buuu... *przestaje walić pięściami w podłogę* crying no to przestan sie wyrazac i powiedz o co chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:26 am
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat *wali pięściami w podłoge... * scream zasrane to wszystko scream ponawiam pytanie dlaczego urzywasz niekoniecznie ladnych slow ? bo... bo to wszystko jest zasrane... crying crying buuu... *przestaje walić pięściami w podłogę* crying ...aha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:27 am
Ozzwald Akiko Tamashii Ozzwald ta... masz jeszcze cos do dodania ? a bo co? nie odpowiada sie pytaniem na pytanie... tak mi przykro domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:27 am
Witam wszystkich! Ale dawno mnie tu nie było... ale cóż, miałem szlaba na kompa stressed .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:28 am
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat *wali pięściami w podłoge... * scream zasrane to wszystko scream ponawiam pytanie dlaczego urzywasz niekoniecznie ladnych slow ? bo... bo to wszystko jest zasrane... crying crying buuu... *przestaje walić pięściami w podłogę* crying no to przestan sie wyrazac i powiedz o co chodzi... nie mam humorq crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk Witam wszystkich! Ale dawno mnie tu nie było... ale cóż, miałem szlaba na kompa stressed . zdarza sie, nie mi, ale sie zdarza....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk Witam wszystkich! Ale dawno mnie tu nie było... ale cóż, miałem szlaba na kompa stressed . widze ze avka zmieniles smile bałdzo ładnie ^^ *cmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:29 am
Qatryk Witam wszystkich! Ale dawno mnie tu nie było... ale cóż, miałem szlaba na kompa stressed . ...Ave ...przykre sweatdrop ...jak tak sobie myśle - ja jeszcze nigdy nie miałem szlabanu na kompa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:30 am
Witam wszystkich! xd Co jest znowu Kitty ma atak ?? Kto tym razem podpadł ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:30 am
Qatryk Witam wszystkich! Ale dawno mnie tu nie było... ale cóż, miałem szlaba na kompa stressed . *cmok w polik* yey eek ty się urodziłeś 10 dni po mnie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|