|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:46 am
Natalii czesc wszystkim jejeku jak dawno tu nie bylam..... *lustruje* a ja cie znie znam :'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:47 am
Ja- Yosei Jenna_Kagura Akiko Tamashii *wchodzi w szlafroczku do pokoju* nyu ^3^ i po kompu kompu >^3^> czesc nowa! co to to po japonsku oznacza w twojej sig? Czesc smile Tak, to jest po japonsku a oznacza: "Ten swiat kroczy ku zagladzie ,sny i marzenia nic juz nie znacza... ....spisz wewnatrz swojego serca jednakze nie chcesz sie obudzic.... ...iee tam ...pierdoły xd xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:48 am
Akiko Tamashii Natalii czesc wszystkim jejeku jak dawno tu nie bylam..... *lustruje* a ja cie znie znam :' ja Cioebie tez nie ale milo mi Cie poznac smile biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*mruczy* *hym-hym-hym-hym-hym-pa-ra-pam-pam-pam*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Natalii czesc wszystkim jejeku jak dawno tu nie bylam..... nie znam ci ninja *podaje dlon* eMka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Jenna_Kagura Akiko Tamashii *wchodzi w szlafroczku do pokoju* nyu ^3^ i po kompu kompu >^3^> czesc nowa! co to to po japonsku oznacza w twojej sig? Czesc smile Tak, to jest po japonsku a oznacza: "Ten swiat kroczy ku zagladzie ,sny i marzenia nic juz nie znacza... ....spisz wewnatrz swojego serca jednakze nie chcesz sie obudzic.... ...iee tam ...pierdoły xd a to jest z eX dream! opening z X'a! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:51 am
M-Teen Natalii czesc wszystkim jejeku jak dawno tu nie bylam..... nie znam ci ninja *podaje dlon* eMka ^^ czesc *podaje reke* milo mi Cie poznac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:52 am
Akiko Tamashii Ja- Yosei Jenna_Kagura Akiko Tamashii *wchodzi w szlafroczku do pokoju* nyu ^3^ i po kompu kompu >^3^> czesc nowa! co to to po japonsku oznacza w twojej sig? Czesc smile Tak, to jest po japonsku a oznacza: "Ten swiat kroczy ku zagladzie ,sny i marzenia nic juz nie znacza... ....spisz wewnatrz swojego serca jednakze nie chcesz sie obudzic.... ...iee tam ...pierdoły xd a to jest z eX dream! opening z X'a! whee Nom whee X rzadzi whee 3nodding 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:52 am
No, to ja ide szkolić Akolitkę... Na razie ^^ *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:53 am
Natalii M-Teen Natalii czesc wszystkim jejeku jak dawno tu nie bylam..... nie znam ci ninja *podaje dlon* eMka ^^ czesc *podaje reke* milo mi Cie poznac biggrin wink mnie ciebe tez ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:56 am
Jenna_Kagura Akiko Tamashii Ja- Yosei Jenna_Kagura Akiko Tamashii *wchodzi w szlafroczku do pokoju* nyu ^3^ i po kompu kompu >^3^> czesc nowa! co to to po japonsku oznacza w twojej sig? Czesc smile Tak, to jest po japonsku a oznacza: "Ten swiat kroczy ku zagladzie ,sny i marzenia nic juz nie znacza... ....spisz wewnatrz swojego serca jednakze nie chcesz sie obudzic.... ...iee tam ...pierdoły xd a to jest z eX dream! opening z X'a! whee Nom whee X rzadzi whee 3nodding 3nodding xd whee 4laugh nyo X byl siuuuupelll ^3^ a Kamui, Subaru i Nataku sa z X'a naj naj naj heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:58 am
Akiko Tamashii Jenna_Kagura Akiko Tamashii Ja- Yosei Jenna_Kagura Akiko Tamashii *wchodzi w szlafroczku do pokoju* nyu ^3^ i po kompu kompu >^3^> czesc nowa! co to to po japonsku oznacza w twojej sig? Czesc smile Tak, to jest po japonsku a oznacza: "Ten swiat kroczy ku zagladzie ,sny i marzenia nic juz nie znacza... ....spisz wewnatrz swojego serca jednakze nie chcesz sie obudzic.... ...iee tam ...pierdoły xd a to jest z eX dream! opening z X'a! whee Nom whee X rzadzi whee 3nodding 3nodding xd whee 4laugh nyo X byl siuuuupelll ^3^ a Kamui, Subaru i Nataku sa z X'a naj naj naj heart Zgadzam sie z toba w 100% whee 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:59 am
witam ponownie .............. awaria kompa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:01 am
Falcone witam ponownie .............. awaria kompa xd moj komputer sie cofa...lepiej nie mowic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|