|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:22 am
Avsko Kurde Balaaaaans! Nie spać, zwiedzać!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:23 am
Delein Jenna_Kagura Delein *puff* Avsko! ^^ xd blaugh witaj Oł kurde balans, my się chyba jeszcze nie znamy *podbiega* ^^ *podaje łapkę* Niezmiernie mi miło, jestem Delein dla przyjaciół Del, dla ofiar Jaśnie Oświecona Madmuazel Delein, robię tu za druidkę (sprzątam strych, podlewam kwiatki, likwiduję korniki) i właśnie mam głupawę. xd xd blaugh Lol xd Mi tesh jest milo cie poznac xd Druidzi sa spoko 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:24 am
Delein Avsko Kurde Balaaaaans! Nie spać, zwiedzać! ...ieee tam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:24 am
Ozzwald Jenna_Kagura Myslalam ze zapytacie jeszcze o rozmiar buta xp xd nie ale o rozmiar stanika... wink twoja terapia jest zawodna... głowa mnie nie bolała... a teraz napierdziela jak dzika crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:26 am
Jenna_Kagura Delein Jenna_Kagura Delein *puff* Avsko! ^^ xd blaugh witaj Oł kurde balans, my się chyba jeszcze nie znamy *podbiega* ^^ *podaje łapkę* Niezmiernie mi miło, jestem Delein dla przyjaciół Del, dla ofiar Jaśnie Oświecona Madmuazel Delein, robię tu za druidkę (sprzątam strych, podlewam kwiatki, likwiduję korniki) i właśnie mam głupawę. xd xd blaugh Lol xd Mi tesh jest milo cie poznac xd Druidzi sa spoko 3nodding No ba że spoko! Nawet więcej niż spoko! Wheeee! blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:28 am
Ja- Yosei Delein Avsko Kurde Balaaaaans! Nie spać, zwiedzać! ...ieee tam... Aj tu leniu! Orientuj sie! *rzuca w niego kokosem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:28 am
Jenna_Kagura xd xd xd xd xd xd xp xp xp xp xp ...o ...znowu ktoś nowy ...miło mi poznać ...jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:29 am
Delein Ja- Yosei Delein Avsko Kurde Balaaaaans! Nie spać, zwiedzać! ...ieee tam... Aj tu leniu! Orientuj sie! *rzuca w niego kokosem* ... ... ...łua-a... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:29 am
Delein Jenna_Kagura Delein Jenna_Kagura Delein Druidzi sa spoko 3nodding No ba że spoko! Nawet więcej niż spoko! Wheeee! blaugh whee Kiedys jak gralam w D&D bylam druidka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:30 am
Ja- Yosei Jenna_Kagura xd xd xd xd xd xd xp xp xp xp xp ...o ...znowu ktoś nowy ...miło mi poznać ...jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ninja Milo mi ci poznac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:31 am
Jenna_Kagura Kiedys jak gralam w D&D bylam druidka xd Nuuu ja też właśnie XD Nie ma to jak stare dobre oplątanie...skuteczne zarówno na orki jak i na facetów XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:32 am
Delein Jenna_Kagura Kiedys jak gralam w D&D bylam druidka xd Nuuu ja też właśnie XD Nie ma to jak stare dobre oplątanie...skuteczne zarówno na orki jak i na facetów XD Nom xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|