|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:35 am
PointZer0 Ja tu żadnej miny nie mogę wyśledzić xd spojz na klate .............. ma tak szeroko otwarta gębe jakby krzyczał xd ..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok , ja mykam - do zobaczenia wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik M-Teen cześć smile Jestem wielce zadowlona z połowu ale byłabym bardziej gdyby jakis feler kupił ode mnie ryby 3nodding znaczy sie ... rybu sprzedaje sie w tym sklepie gdzie koopojesh wedke ... albo na markecie jak uzbierasz ,masakryczna liczbe ... to wtedy czasem ktos to koopooje 3nodding KiTT:no e.. normalnie zadna filozofia XD Addik: nom wiesz ja nawet za liczbe 1 potrafie dostac troche golda smile dlatego sprzedaje w markecie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:37 am
Kitty ShadowCat M-Teen Kitty ShadowCat M-Teen cześć smile Jestem wielce zadowlona z połowu ale byłabym bardziej gdyby jakis feler kupił ode mnie ryby 3nodding witaj eMciu whee hejo *przytul* co slychac smile nic nowego.. jak zrobiłam pare avkoof w Gac.. to jak to wkleić do posta? sad stare najlepiej daj adres tego obrazka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:38 am
Addik M-Teen cześć smile Jestem wielce zadowlona z połowu ale byłabym bardziej gdyby jakis feler kupił ode mnie ryby 3nodding znaczy sie ... rybu sprzedaje sie w tym sklepie gdzie koopojesh wedke ... albo na markecie jak uzbierasz ,masakryczna liczbe ... to wtedy czasem ktos to koopooje 3nodding kurde teraz jak weszła ta nowa wersja rybek to sie trudniej łowi stare przedtem wycjagałem spokojnie 12 wiader w durem w godzine ...... a teraz z jednym wiadrem sobie nie radze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:38 am
M-Teen Addik M-Teen cześć smile Jestem wielce zadowlona z połowu ale byłabym bardziej gdyby jakis feler kupił ode mnie ryby 3nodding znaczy sie ... rybu sprzedaje sie w tym sklepie gdzie koopojesh wedke ... albo na markecie jak uzbierasz ,masakryczna liczbe ... to wtedy czasem ktos to koopooje 3nodding KiTT:no e.. normalnie zadna filozofia XD Addik: nom wiesz ja nawet za liczbe 1 potrafie dostac troche golda smile dlatego sprzedaje w markecie smile tzn. ja najpierw naciskam na klawiaturze pribt screen i wklejam do painta i zaznaczam potshebne i reszte kasooje... ale jak załaduje to go photobucketa to to jest okropnie małe sad a jak ty to robish?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:39 am
Akiko Tamashii stare najlepiej daj adres tego obrazka Aki ile biezesz za avka question biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:42 am
M-Teen well.. you havven't got very interesing avt confused I don't wanna rate you it will be too crueal xd xp JESTEM KOCHANA blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:43 am
Falcone Akiko Tamashii stare najlepiej daj adres tego obrazka Aki ile biezesz za avka question biggrin duzo to zalezy jakiego sie chce ceny sa od 5k-18k razz nawet sie nad tym dobrze nie zastanawialam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:45 am
Akiko Tamashii Falcone Akiko Tamashii stare najlepiej daj adres tego obrazka Aki ile biezesz za avka question biggrin duzo to zalezy jakiego sie chce ceny sa od 5k-18k razz nawet sie nad tym dobrze nie zastanawialam to cosiq wydaje mi sie ze jakos nie bedzie mnie stac na avka .. crying chyba ze jak ci sie bedzie noodzilo to mi cosiq rysniesz po znajomosci ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:45 am
Akiko Tamashii Falcone Akiko Tamashii stare najlepiej daj adres tego obrazka Aki ile biezesz za avka question biggrin duzo to zalezy jakiego sie chce ceny sa od 5k-18k razz nawet sie nad tym dobrze nie zastanawialam co xd .............. 5k - 18k xd ................... no to ja pasuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:47 am
Kitty ShadowCat M-Teen Addik M-Teen cześć smile Jestem wielce zadowlona z połowu ale byłabym bardziej gdyby jakis feler kupił ode mnie ryby 3nodding znaczy sie ... rybu sprzedaje sie w tym sklepie gdzie koopojesh wedke ... albo na markecie jak uzbierasz ,masakryczna liczbe ... to wtedy czasem ktos to koopooje 3nodding KiTT:no e.. normalnie zadna filozofia XD Addik: nom wiesz ja nawet za liczbe 1 potrafie dostac troche golda smile dlatego sprzedaje w markecie smile tzn. ja najpierw naciskam na klawiaturze pribt screen i wklejam do painta i zaznaczam potshebne i reszte kasooje... ale jak załaduje to go photobucketa to to jest okropnie małe sad a jak ty to robish? stare po co robic print screen'a? najezdzasz na obrazek klikasz (prawym przyciskiem myszy! stare ) kopiuj adres obrazka i dajesz go nam _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:50 am
Falcone Akiko Tamashii Falcone Akiko Tamashii stare najlepiej daj adres tego obrazka Aki ile biezesz za avka question biggrin duzo to zalezy jakiego sie chce ceny sa od 5k-18k razz nawet sie nad tym dobrze nie zastanawialam co xd .............. 5k - 18k xd ................... no to ja pasuje sweatdrop ano juz nie ma taniej sily roboczej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:52 am
Akiko Tamashii ano juz nie ma taniej sily roboczej xp za tego avka co mam pod sobą dałem 1.5 k xd a wczesniejsze dwa dostałem za darmoche ......... w tym jeden od ciebie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:54 am
Falcone Akiko Tamashii ano juz nie ma taniej sily roboczej xp za tego avka co mam pod sobą dałem 1.5 k xd a wczesniejsze dwa dostałem za darmoche ......... w tym jeden od ciebie wink yyy .. a ja nie mam zadnego ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|