|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:26 am
cześć smile Jestem wielce zadowlona z połowu ale byłabym bardziej gdyby jakis feler kupił ode mnie ryby 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:26 am
Falcone Witam wszystkich zebranych ................. siema :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:27 am
M-Teen cześć smile Jestem wielce zadowlona z połowu ale byłabym bardziej gdyby jakis feler kupił ode mnie ryby 3nodding Hej M xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:28 am
Falcone Witam wszystkich zebranych ................. witaj Falc :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 M-Teen cześć smile Jestem wielce zadowlona z połowu ale byłabym bardziej gdyby jakis feler kupił ode mnie ryby 3nodding Hej M xd yo ziom cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ale masz fajnego pasozyta na klacie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ale masz fajnego pasozyta na klacie xd Taa , był w listach... Ponoszę pewnie chwilkę i opylę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Witam wszystkich zebranych ................. siemka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:29 am
eee.. jak zrobic random sig question i co trza wkleic zeby obrazek byl linkiem bo jush zapomnialem .... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:31 am
M-Teen cześć smile Jestem wielce zadowlona z połowu ale byłabym bardziej gdyby jakis feler kupił ode mnie ryby 3nodding witaj eMciu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:31 am
Kitty ShadowCat M-Teen cześć smile Jestem wielce zadowlona z połowu ale byłabym bardziej gdyby jakis feler kupił ode mnie ryby 3nodding witaj eMciu whee hejo *przytul* co slychac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:32 am
PointZer0 Falcone ale masz fajnego pasozyta na klacie xd Taa , był w listach... Ponoszę pewnie chwilkę i opylę... wiem xd mam takiego samego ............. ale nie podoba mi sie jego głupia mina xp ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:33 am
Falcone PointZer0 Falcone ale masz fajnego pasozyta na klacie xd Taa , był w listach... Ponoszę pewnie chwilkę i opylę... wiem xd mam takiego samego ............. ale nie podoba mi sie jego głupia mina xp ........... Ja tu żadnej miny nie mogę wyśledzić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:33 am
M-Teen Kitty ShadowCat M-Teen cześć smile Jestem wielce zadowlona z połowu ale byłabym bardziej gdyby jakis feler kupił ode mnie ryby 3nodding witaj eMciu whee hejo *przytul* co slychac smile nic nowego.. jak zrobiłam pare avkoof w Gac.. to jak to wkleić do posta? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:34 am
M-Teen cześć smile Jestem wielce zadowlona z połowu ale byłabym bardziej gdyby jakis feler kupił ode mnie ryby 3nodding znaczy sie ... rybu sprzedaje sie w tym sklepie gdzie koopojesh wedke ... albo na markecie jak uzbierasz ,masakryczna liczbe ... to wtedy czasem ktos to koopooje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|