|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:22 am
Buahahaha no nie moge hahaha *beczy ze smiechu na ziemii* Paul rozwalilo mnie to, doslownie...
no ale niz ja juz spadam...cya *smiejac sie toczy sie po ziemi ku drzwiom* xd masakra poprostu xd buehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:24 am
PointZer0 [ Kaku ] kupi ktos ode mnie ninja headband? mam niezly cashboom stressed Witam wszystkich... czesc .... przyjoles mojego koompla do gildi question xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:27 am
Illune Buahahaha no nie moge hahaha *beczy ze smiechu na ziemii* Paul rozwalilo mnie to, doslownie... no ale niz ja juz spadam...cya *smiejac sie toczy sie po ziemi ku drzwiom* xd masakra poprostu xd buehe yy ... jaki paul eek question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:28 am
Addik Illune Buahahaha no nie moge hahaha *beczy ze smiechu na ziemii* Paul rozwalilo mnie to, doslownie... no ale niz ja juz spadam...cya *smiejac sie toczy sie po ziemi ku drzwiom* xd masakra poprostu xd buehe yy ... jaki paul eek question stare Yumi Paul- Paulina my mowimy do siebie po skrotach stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:30 am
Illune Addik Illune Buahahaha no nie moge hahaha *beczy ze smiechu na ziemii* Paul rozwalilo mnie to, doslownie... no ale niz ja juz spadam...cya *smiejac sie toczy sie po ziemi ku drzwiom* xd masakra poprostu xd buehe yy ... jaki paul eek question stare Yumi Paul- Paulina my mowimy do siebie po skrotach stare jeszcze zaponiałas dopisac Paolka i Paolcia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:30 am
PointZer0 Addik PointZer0 [ Kaku ] kupi ktos ode mnie ninja headband? mam niezly cashboom stressed Witam wszystkich... czesc .... przyjoles mojego koompla do gildi question xd Hm... a ja wiem kt�ry to ? Kaku - mam tylko 28500 , i do tego po liście z Mar i April 2005... te listy raczej kiepsko schodza xp mozemy zrobic tak, ze pozniej mi podasz te 1,5k.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:31 am
Illune Addik Illune Buahahaha no nie moge hahaha *beczy ze smiechu na ziemii* Paul rozwalilo mnie to, doslownie... no ale niz ja juz spadam...cya *smiejac sie toczy sie po ziemi ku drzwiom* xd masakra poprostu xd buehe yy ... jaki paul eek question stare Yumi Paul- Paulina my mowimy do siebie po skrotach stare a .... fajnie ... bo jakos tak smiesznie wyszlo ze nigdy niepytalem yumi o imie ... eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:32 am
[ Kaku ] mozemy zrobic tak, ze pozniej mi podasz te 1,5k. Dla mnie perfekt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:36 am
PointZer0 [ Kaku ] mozemy zrobic tak, ze pozniej mi podasz te 1,5k. Dla mnie perfekt. men, dodaj goldy bo mam pustego trade'a.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:37 am
Siemano chcialem sie z wszystkimi przywitac jestem nowy wiec niewiem o co biega w tym razz Jedynie co zdazylem zrobic to zlowic pare rybek ale to sie wytnie razz Jeszcze raz siema all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lece bo tu nudno jak flaki z olejem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] PointZer0 [ Kaku ] mozemy zrobic tak, ze pozniej mi podasz te 1,5k. Dla mnie perfekt. men, dodaj goldy bo mam pustego trade'a. Kurde , zawsze mi sie mylą te dwa przyciski xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:38 am
Ok, wrocilam z wypadu po chleb, witam tych co przyszli, zegnam odchodzacych i zapraszam na moje przyjecie urodzinowegrunt to reklama xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|