|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:05 am
YumiTao [ Kaku ] hey zioms, jestem po maturze z angielskiego. dzieje sie cos ciekawego? ~~lena-undesaid~~ czy mi sie wydaje, czy jest jako takie male zainteresowanie moimi urodzinkami? stare wszystkiego dobrego. ktore to juz..? blaugh łiii wiataj kakus xd i jak ci maturka poszła...? blaugh calkiem ok domokun spodziewalem sie trudniejszego tematu..ale ostatecznie ledwo sie zmiescilem. napisalem rozprawde nt modern technology. .. eod.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:05 am
jak tam po maturce ? blaugh xp dobrze ci poszło ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:08 am
YumiTao jak tam po maturce ? blaugh xp dobrze ci poszło ? podstawa... banal.... rozszerzony... gramatyka z 3 arkuszu mi kiepsko poszla a pozniej rozprawka ktora byla banalna... chyba zabardzo sie rozpisalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:08 am
[ Kaku ] YumiTao [ Kaku ] hey zioms, jestem po maturze z angielskiego. dzieje sie cos ciekawego? ~~lena-undesaid~~ czy mi sie wydaje, czy jest jako takie male zainteresowanie moimi urodzinkami? stare wszystkiego dobrego. ktore to juz..? blaugh łiii wiataj kakus xd i jak ci maturka poszła...? blaugh calkiem ok domokun spodziewalem sie trudniejszego tematu..ale ostatecznie ledwo sie zmiescilem. napisalem rozprawde nt modern technology. .. eod. dziecko z Somalii jest z ciebie dumne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:13 am
o deszcz pada :> trza wyjsc na dwor na desce pojezdzic i w rugby pograc najlepsze warunki to hardcorowe warunki 1 zasada harcerza XD spadam CYA ALL wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:13 am
Ozzwald YumiTao jak tam po maturce ? blaugh xp dobrze ci poszło ? podstawa... banal.... rozszerzony... gramatyka z 3 arkuszu mi kiepsko poszla a pozniej rozprawka ktora byla banalna... chyba zabardzo sie rozpisalem... banał neutral xp ta...zobaczymy winiki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:15 am
=Kiryo= o deszcz pada :> trza wyjsc na dwor na desce pojezdzic i w rugby pograc najlepsze warunki to hardcorowe warunki 1 zasada harcerza XD spadam CYA ALL wink nara brudasie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:17 am
kupi ktos ode mnie ninja headband? mam niezly cashboom stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:19 am
=Kiryo= o deszcz pada :> trza wyjsc na dwor na desce pojezdzic i w rugby pograc najlepsze warunki to hardcorowe warunki 1 zasada harcerza XD spadam CYA ALL wink o a umnie slonko swieci (: to dobry powod zeby isc na wodke (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:19 am
[ Kaku ] kupi ktos ode mnie ninja headband? mam niezly cashboom stressed Zależy za ile Witam wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:20 am
[ Kaku ] kupi ktos ode mnie ninja headband? mam niezly cashboom stressed za ile ?? i czy mozna na raty ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:21 am
PointZer0 [ Kaku ] kupi ktos ode mnie ninja headband? mam niezly cashboom stressed Zależy za ile Witam wszystkich... hej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:21 am
PointZer0 [ Kaku ] kupi ktos ode mnie ninja headband? mam niezly cashboom stressed Zależy za ile Witam wszystkich... hmm..powiedzmy, ze 30k jak dla ciebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|