|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:55 am
=Kiryo= Surfing wsrod fal na jamajce :> to naprawde cos ciekawego i wspanialego :] xd xd xd faaajnie... ja bym kiedyś spróbowała windsifingu whee 3nodding Siema Lenos XD Hey Yumi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:55 am
Misao_chan Illune Misao_chan *obsmarowuje kremem czekoladowym Kiarta i rozrzuca ciatska po calym pomieszczeniu* xp *polewa go bita smietana* whee *Obrywa ciastkiem w leb* auua boli xd e tam boli xd wydaje ci sie bo rosniesz xd *rozmazuja na jej buzi bita smietane* whee slodko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:56 am
Misao_chan Illune Misao_chan *obsmarowuje kremem czekoladowym Kiarta i rozrzuca ciatska po calym pomieszczeniu* xp *polewa go bita smietana* whee *Obrywa ciastkiem w leb* auua boli xd ha wiedzialem ze trafie za 666666 razem XD (gome)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:57 am
czy mi sie wydaje, czy jest jako takie male zainteresowanie moimi urodzinkami? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:58 am
*unika ciastko* aaaaaaa przyznac sie ktore to XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:00 am
=Kiryo= *unika ciastko* aaaaaaa przyznac sie ktore to XD chyba masz halucynacje.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ czy mi sie wydaje, czy jest jako takie male zainteresowanie moimi urodzinkami? stare *wchodzi i spiewa* happy bithday to you biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hey zioms, jestem po maturze z angielskiego. dzieje sie cos ciekawego? ~~lena-undesaid~~ czy mi sie wydaje, czy jest jako takie male zainteresowanie moimi urodzinkami? stare wszystkiego dobrego. ktore to juz..? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:01 am
hej hej whee whee *przytula* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:02 am
[ Kaku ] hey zioms, jestem po maturze z angielskiego. dzieje sie cos ciekawego? ~~lena-undesaid~~ czy mi sie wydaje, czy jest jako takie male zainteresowanie moimi urodzinkami? stare wszystkiego dobrego. ktore to juz..? blaugh łiii wiataj kakus xd i jak ci maturka poszła...? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir ~~lena-undesaid~~ czy mi sie wydaje, czy jest jako takie male zainteresowanie moimi urodzinkami? stare *wchodzi i spiewa* happy bithday to you biggrin [ Kaku ] ~~lena-undesaid~~ czy mi sie wydaje, czy jest jako takie male zainteresowanie moimi urodzinkami? stare wszystkiego dobrego. ktore to juz..? blaugh tajemnica blaugh zapraszam na moje przuyjecie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:03 am
Misao_chan Illune *obsmarowuje kremem czekoladowym Kiarta i rozrzuca ciatska po calym pomieszczeniu* xp *polewa go bita smietana* whee Jem wszystko jem taka okazja sie moze juz nie powtorzyc (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 7:04 am
[ Kaku ] hey zioms, jestem po maturze z angielskiego. dzieje sie cos ciekawego? ~~lena-undesaid~~ czy mi sie wydaje, czy jest jako takie male zainteresowanie moimi urodzinkami? stare wszystkiego dobrego. ktore to juz..? blaugh Witaj whee xd praktycznie to nie..... xd i jak Ci poszła ? xd (matura oczywiście xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|