|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:48 am
Misao_chan *obsmarowuje kremem czekoladowym Kiarta i rozrzuca ciatska po calym pomieszczeniu* xp *polewa go bita smietana* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:50 am
*mowi do niej po cichu* albo ubrudzil ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nom troszke a ciom ?? :> ah te podroze potrafia zjarac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
psssst : pisio... jesteś xd ? *podnosi poduszke w stanie gotowości do pacania xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:51 am
=Kiryo= nom troszke a ciom ?? :> ah te podroze potrafia zjarac xd a... gdzie byłeś ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:51 am
Witam wszystkich ninja Zwarzajac na to, ze wczoraj byly moje urodzinki, wyprawiam male przyjecie xd Zapraszam 3nodding Aha... Od kogo dostałam 1k eek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:53 am
Kiart Illune Kiart Illune Lavagetas_heqetai A ja wczoraj nudzilam sie prze komputerem xp myslalam ze umre xd hehe no niektorzy przed kompem to r80;ne rzeczy robia z nudow xd Taa....*patrzy na jej szubienice zawieszona na zyrandolu* prawda xd Misao: *rzuca ja ciastkiem* wiecej zycia xd Nie rzucajcie jedzeniem ... xd dlaczego? xd *rzuca w niego pomidorem* co? biggrin :robi unik: Uwazaj z tymi pomidorami ... Jak Bal mnie rzucila to ja na stosie chcialem spalic ... blaugh surprised drzuca zgnilym kartoflem ...: Witaj Aya wink gonk *uchyla sie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
komp mi sie w rozwoju cofa..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya =Kiryo= nom troszke a ciom ?? :> ah te podroze potrafia zjarac xd a... gdzie byłeś ? xd Surfing wsrod fal na jamajce :> to naprawde cos ciekawego i wspanialego :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:54 am
Illune Misao_chan *obsmarowuje kremem czekoladowym Kiarta i rozrzuca ciatska po calym pomieszczeniu* xp *polewa go bita smietana* whee *Obrywa ciastkiem w leb* auua boli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao komp mi sie w rozwoju cofa..... xd zauwazylam to juz ostatnio jak u ciebie bylam xd to taki "niedoruchany komp"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Witam wszystkich ninja Zwarzajac na to, ze wczoraj byly moje urodzinki, wyprawiam male przyjecie xd Zapraszam 3nodding Aha... Od kogo dostałam 1k eek ? witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:55 am
~~lena-undesaid~~ Witam wszystkich ninja Zwarzajac na to, ze wczoraj byly moje urodzinki, wyprawiam male przyjecie xd Zapraszam 3nodding Aha... Od kogo dostałam 1k eek ? Witaj ...^^ wink Zapewne od kogos chojnego ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|