|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:43 am
Misao_chan Istny bajzel dziewczynki xd Kto mi zaj*** moje rzeczy razz ? hmm pomyslmy ..czuje sie taka..gola Xd Witaj ... NIe zimno Ci ...?? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:43 am
Neilameane *rzuca sie na snajpera, przewraca go i siada na nim okrakiem, nisko sie nad nim pochyla* idziesz na rybki? *mocno przytula i mowi* ide
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:44 am
Misao_chan Istny bajzel dziewczynki xd Kto mi zaj*** moje rzeczy razz ? hmm pomyslmy ..czuje sie taka..gola Xd łiiii Misao whee xp wiataj golasku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:48 am
Kiart Misao_chan Istny bajzel dziewczynki xd Kto mi zaj*** moje rzeczy razz ? hmm pomyslmy ..czuje sie taka..gola Xd Witaj ... NIe zimno Ci ...?? smile Tak tak:> kurcze zimno razz kolezanka rzeczy wziela bo dlugo mnie nie bylo wink a teraz ni mam kasy na nowe Xd P.S. Hey Paolcia wink kope lat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:49 am
Misao_chan Kiart Misao_chan Istny bajzel dziewczynki xd Kto mi zaj*** moje rzeczy razz ? hmm pomyslmy ..czuje sie taka..gola Xd Witaj ... NIe zimno Ci ...?? smile Tak tak:> kurcze zimno razz kolezanka rzeczy wziela bo dlugo mnie nie bylo wink a teraz ni mam kasy na nowe Xd P.S. Hey Paolcia wink kope lat tja....na wakacje ci widze w Katowicach scream xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:51 am
YumiTao Misao_chan Kiart Misao_chan Istny bajzel dziewczynki xd Kto mi zaj*** moje rzeczy razz ? hmm pomyslmy ..czuje sie taka..gola Xd Witaj ... NIe zimno Ci ...?? smile Tak tak:> kurcze zimno razz kolezanka rzeczy wziela bo dlugo mnie nie bylo wink a teraz ni mam kasy na nowe Xd P.S. Hey Paolcia wink kope lat tja....na wakacje ci widze w Katowicach scream xd xd Tak razz Koniecznie musze sie z wami zobaczyc ^^ Bedziemy robic wioche blaugh !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:51 am