|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:03 am
Nightmaree Kitty ShadowCat *wchodzi do guildii cała mokra i zmarznieta* brr... zzii...m..no..o.. crying przebieraj sie szybko jush whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:04 am
novelin kurde... ale mi się nic nie chce... mehh... Czesc Siwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:05 am
heart ehhh... zero weny tworczej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:05 am
novelin kurde... ale mi się nic nie chce... mehh... no co ty powiesz ... neutral :zieeew:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:06 am
Gosiak heart ehhh... zero weny tworczej witaj i uciekaj *klania sie w pas* wysadzam sie q powietrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:06 am
Sir_Snajper Illune *podchodzi z lina do zyrandolu* proba powieszenia sie po raz 2 xp *przywiazuje line i robi supel na glowe* xp dowidzenia *odcina line nad glowa i lapie ja w powietrzu* nunu tak nie wolno stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:07 am
]Goth bless[ Ze tak powiem... kurwa... masz wiele racji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ novelin kurde... ale mi się nic nie chce... mehh... Czesc Siwa... heyah wink Kiart no co ty powiesz ... sad :zieeew: witam w klubie xd spalam do 12... ale jakos nadal senna jestem ...:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak heart ehhh... zero weny tworczej Witaj ...^^ wink Eh... sweatdrop :jednego mniej ... xd :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:08 am
BeeWolf_san ]Goth bless[ Ze tak powiem... kurwa... masz wiele racji. uwielbiam wieloznacznosc tego slowa ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:09 am
Illune Sir_Snajper Illune *podchodzi z lina do zyrandolu* proba powieszenia sie po raz 2 xp *przywiazuje line i robi supel na glowe* xp dowidzenia *odcina line nad glowa i lapie ja w powietrzu* nunu tak nie wolno stare powinnas mi podziekowac, a nie obrazac sie aha zaraz wylatuje w powietrze (i gildia tez)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:09 am
Ale dupiaty dzien... Ehhh.. kobitki, masturbujecie sie, bo nadchodz koniec Swiata gonk 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:10 am
kuuuubuś Kochanie heart gdzie jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:11 am
now playing- Big cyc- jeden za wshystkich xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:11 am
]Goth bless[ Ale dupiaty dzien... Ehhh.. kobitki, masturbujecie sie, bo nadchodz koniec Swiata gonk 3nodding heart a co mnie to obchodzi .... najwyzej bede martwy ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|