|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:17 am
opcy a to to co?? http://www.hp-h.com/p/gavsim/ Hehe ... ... stare Dziekuje Ci ... biggrin Hejka Novelin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:19 am
opcy hejhej......... *sciaga bleacha 174* Ja wczoraj oglądałam 30eps ^^ tyle ze anime razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a ty yumi naprawde za duzo wiesz ale rowniez wiesz to co nie trzeba a nie wiesz tego co powiinas wiedzec stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin opcy hejhej......... *sciaga bleacha 174* Ja wczoraj oglądałam 30eps ^^ tyle ze anime razz ja wole mange....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:20 am
=Kiryo= a ty yumi naprawde za duzo wiesz ale rowniez wiesz to co nie trzeba a nie wiesz tego co powiinas wiedzec stare ] wiem wiecej niz ci sie wydaje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:21 am
opcy novelin opcy hejhej......... *sciaga bleacha 174* Ja wczoraj oglądałam 30eps ^^ tyle ze anime razz ja wole mange.... Ano, manga niczego sobie, w sumie nawet lepsza. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:22 am
novelin Ano, manga niczego sobie, w sumie nawet lepsza. wink no ba.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:23 am
Widzial ktos Neilameane?? Bylbym wdzieczny za kazda wiadomosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie obrazajac nikogo a wszegolnosci Ill powinnas wiedzec ze "bylismy malzenstwe" z akcentem na bylismy....... lepiej sie ukladac zaczelo (chyba)(bo w sumie to ja juz nic nie wiem) ale nie jestem w zaden sposob trzymany i hamowany na zawieranie towych przyjazni kolezenstwa ........tak tak yumi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy novelin Ano, manga niczego sobie, w sumie nawet lepsza. wink no ba......... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:24 am
YumiTao =Kiryo= a ty yumi naprawde za duzo wiesz ale rowniez wiesz to co nie trzeba a nie wiesz tego co powiinas wiedzec stare ] wiem wiecej niz ci sie wydaje xd no wlasnie .... yumi wie duzo bo jest madra i piekna ... blaugh 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:26 am
Kiart opcy novelin Ano, manga niczego sobie, w sumie nawet lepsza. wink no ba......... blaugh Taaa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:27 am