|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:03 am
opcy Kiart Mam jedno pytanko ... Masz ktos nowego creatora avatarow i mogl by mi przeslac ...?? 3nodding .. albo dzialajacego linka z kad mozna sciagnac ...?? :spodobal mi sie ten programik ...^^ : wink google...... tam nie moge znalesc nowszej wersji niz 1.3 sweatdrop Witaj Addik ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:04 am
Ma ktos dzisiaj ochote na lowienie rybek w lamerskim jeziorq question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:04 am
siemka wszystkim *big buziaczek dla kitty heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:07 am
Sir_Snajper *powoli odzyskuje przytomnosc i wchodzi do gildii trzymajac sie za glowe* witam wszystkich *niski uklon* cholera, kto otworzyl okno?? teraz mi leb peka Witaj ...^^ Hejka Tomir... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:08 am
Tomir siemka wszystkim *big buziaczek dla kitty heart mhraa... kotq... jak ja to lubiu heart *skok* *pshewraca* *siada na nim* whee idziemy na rybki? :> wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:09 am
Kiart opcy Kiart Mam jedno pytanko ... Masz ktos nowego creatora avatarow i mogl by mi przeslac ...?? 3nodding .. albo dzialajacego linka z kad mozna sciagnac ...?? :spodobal mi sie ten programik ...^^ : wink google...... tam nie moge znalesc nowszej wersji niz 1.3 sweatdrop Witaj Addik ...^^ wink a to to co?? http://www.hp-h.com/p/gavsim/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:09 am
Co ja zrobilem ? czemu tak na mnie patrzysz :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:10 am
ja idu na rybki: level 1, pier1, pokoiq- poland heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:10 am
Kitty ShadowCat Tomir siemka wszystkim *big buziaczek dla kitty heart mhraa... kotq... jak ja to lubiu heart *skok* *pshewraca* *siada na nim* whee idziemy na rybki? :> wink bass'ken lake stol "poland"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:17 am
stare chciałam ci Nightmaree powiedziec ze illune jest z Kiryosem juz od pewnego [dłuższego] czasu...ty sie ze tak powiem wpierdoliłas... stare [sorry za wyrazenie ale nie strzymie...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:17 am