|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:26 am
heart eek eek aa.... wygrałam tydzień na Wyspach Bahama eek eek heart yaayy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:28 am
opcy Kitty ShadowCat hej stara zboczona pijacka szumowino blaugh ze co? ze jak? nie wiem o czym mowisz! o tym wczorajshym targaniu mnie za majtki, zboczeńcu scream xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat heart eek eek aa.... wygrałam tydzień na Wyspach Bahama eek eek heart yaayy eeee??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan opcy tja.......... co by tu powiedziec......... miau? Hihihihi^ ^ sweatdrop wysmiewaja sie ze mnie.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:29 am
Sei chan Kitty ShadowCat heart eek eek aa.... wygrałam tydzień na Wyspach Bahama eek eek heart yaayy eeee?? byłam milionowym gościem na photobuckecie heart eek eek bahama.... alocha bejbe... eek heart *mdleje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:30 am
Sei chan Kitty ShadowCat heart eek eek aa.... wygrałam tydzień na Wyspach Bahama eek eek heart yaayy eeee?? a co spam na poczte dostalas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:30 am
opcy Sei chan opcy tja.......... co by tu powiedziec......... miau? Hihihihi^ ^ sweatdrop wysmiewaja sie ze mnie......... Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:31 am
opcy Sei chan Kitty ShadowCat heart eek eek aa.... wygrałam tydzień na Wyspach Bahama eek eek heart yaayy eeee?? a co spam na poczte dostalas? byłam milionowym gościem na photobuckecie heart eek +_+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:32 am
Kitty ShadowCat opcy Sei chan Kitty ShadowCat heart eek eek aa.... wygrałam tydzień na Wyspach Bahama eek eek heart yaayy eeee?? a co spam na poczte dostalas? byłam milionowym gościem na photobuckecie heart eek +_+ Aaaa ^ ^ to hihihihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:33 am
czyli.... nie wygrałam wycieczki? eek crying crying crying buuu... oshuści crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:35 am
Kitty ShadowCat czyli.... nie wygrałam wycieczki? eek crying crying crying buuu... oshuści crying no wiesz tego nie jestem pewna, ale mi take cos juz z 10 razy wyskoczylo ale na innych stronkach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan opcy Sei chan opcy tja.......... co by tu powiedziec......... miau? Hihihihi^ ^ sweatdrop wysmiewaja sie ze mnie......... Nyu=^_^= rozumiem ze to bylo potwierdzenie..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mhraaa heart to ty... *przytuuuuuul* witka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:36 am
Kitty ShadowCat mhraaa heart to ty... *przytuuuuuul* witka whee Nom ja Ciebie tez juz kojarze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|