|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:45 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat opcy *telepatycznie sciaga jej zapasowe majtki* eek redface *zakrywa się ręcznikiem i biegnie się ubrać* ZBOCZENIEC scream crying crying *wraca ubrana i wali w niego pięściami* scream crying crying bij mnie i mow mi brzydko bejbe! *chowa zdobyte majtki* heh... blaugh whee lubish pshemoc, kochanie? xd whee po pijanemu to jasne........ (zalezy przez kogo wymierzana.......)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:46 pm
opcy Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat opcy *telepatycznie sciaga jej zapasowe majtki* eek redface *zakrywa się ręcznikiem i biegnie się ubrać* ZBOCZENIEC scream crying crying *wraca ubrana i wali w niego pięściami* scream crying crying bij mnie i mow mi brzydko bejbe! *chowa zdobyte majtki* heh... blaugh whee lubish pshemoc, kochanie? xd whee po pijanemu to jasne........ (zalezy przez kogo wymierzana.......) Przez seksi dupeczki, co nie?!?! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:47 pm
opcy po pijanemu to jasne........ (zalezy przez kogo wymierzana.......) *pshytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* heart whee 4laugh mhraaa... jaki ty opculq słodziutki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:49 pm
]Goth bless[ Przez seksi dupeczki, co nie?!?! xd heshesh whee *przytuuuuuuuuul Kage* whee heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:49 pm
]Goth bless[ Przez seksi dupeczki, co nie?!?! xd seksi dupeczki sa seksi co nie?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:50 pm
Kitty ShadowCat opcy po pijanemu to jasne........ (zalezy przez kogo wymierzana.......) *pshytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* heart whee 4laugh mhraaa... jaki ty opculq słodziutki whee no w takiej sytuacji bym od mlodej po pysku oberwal ze sie uwalilem......... a tu taka reakcja.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:50 pm
opcy ]Goth bless[ Przez seksi dupeczki, co nie?!?! xd seksi dupeczki sa seksi co nie?!?! heh... mądre to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:52 pm
opcy Kitty ShadowCat opcy po pijanemu to jasne........ (zalezy przez kogo wymierzana.......) *pshytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* heart whee 4laugh mhraaa... jaki ty opculq słodziutki whee no w takiej sytuacji bym od mlodej po pysku oberwal ze sie uwalilem......... a tu taka reakcja....... loobiu jak ktoś się upije heart whee *hik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:53 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat opcy po pijanemu to jasne........ (zalezy przez kogo wymierzana.......) *pshytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* heart whee 4laugh mhraaa... jaki ty opculq słodziutki whee no w takiej sytuacji bym od mlodej po pysku oberwal ze sie uwalilem......... a tu taka reakcja....... loobiu jak ktoś się upije heart whee *hik* chyba jeszcze nie mialas ze mna kontaktu jak sie uwale........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:53 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat opcy po pijanemu to jasne........ (zalezy przez kogo wymierzana.......) *pshytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* heart whee 4laugh mhraaa... jaki ty opculq słodziutki whee no w takiej sytuacji bym od mlodej po pysku oberwal ze sie uwalilem......... a tu taka reakcja....... loobiu jak ktoś się upije heart whee *hik* JA TESH LUBIĘ *skok na opcusia* BUUUZI 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:54 pm
opcy ]Goth bless[ Przez seksi dupeczki, co nie?!?! xd seksi dupeczki sa seksi co nie?!?! No! To rozumiemy sie! Piateczka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:55 pm
Jaswinder Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat opcy po pijanemu to jasne........ (zalezy przez kogo wymierzana.......) *pshytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* heart whee 4laugh mhraaa... jaki ty opculq słodziutki whee no w takiej sytuacji bym od mlodej po pysku oberwal ze sie uwalilem......... a tu taka reakcja....... loobiu jak ktoś się upije heart whee *hik* JA TESH LUBIĘ *skok na opcusia* BUUUZI 4laugh jedna z moich wielu wad jest to ze po pijanemu zachowuje skrupuly..... nienawidze sie za to........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:55 pm