|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:21 pm
Gosiak ]Goth bless[ Gosiak ]Goth bless[ *wsadza jej jedna truskaweczke do buzi* 3nodding heart mmmmmmmmmm... whee jaka słodziutka blaugh Tak... z bita smietanka... i ciesz sie ze slodzutka a nie slona whee nuu i zeby mi tu smaku przypadkiem nie zmienilaaa... yay znow bede cala brudna wink blaugh lapie za opakowanie truskawek i bita smietanke ^^ danke shon :*:*:* heart wyganiaja mnie do lozeczka ^^ aa wszystkim :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:25 pm
Dobra ja spadam spać ^^
Nerka folks whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:27 pm
opcy Kitty ShadowCat stare .....*targa go za włosy*...wstawaj pijana szumowino scream xd *czochru chochru czupryne* sama sie targaj! *targa ja za majtki* auc... scream ty świntuchu ! *wgryza się w jego rękę domokun * puść mnie szumowino crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:27 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat stare .....*targa go za włosy*...wstawaj pijana szumowino scream xd *czochru chochru czupryne* sama sie targaj! *targa ja za majtki* auc... scream ty świntuchu ! *wgryza się w jego rękę domokun * puść mnie szumowino crying crying bo co!?!!?! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:29 pm
opcy Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat stare .....*targa go za włosy*...wstawaj pijana szumowino scream xd *czochru chochru czupryne* sama sie targaj! *targa ja za majtki* auc... scream ty świntuchu ! *wgryza się w jego rękę domokun * puść mnie szumowino crying crying bo co!?!!?! scream *zaczyna walić go po głowie pięściami* puść... crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:29 pm
opcy... znowu świntuszysz bejbe? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:30 pm
Jaswinder opcy... znowu świntuszysz bejbe? blaugh sis... pomoosh mi... on mnie targa za moje majtki crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:31 pm
Kitty ShadowCat *zaczyna walić go po głowie pięściami* puść... crying crying no nie bac taka oziebla....... wink Hej Jas.......... o jakie swintuszeni ci chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:32 pm
Kitty ShadowCat Jaswinder opcy... znowu świntuszysz bejbe? blaugh sis... pomoosh mi... on mnie targa za moje majtki crying crying zdejmooj opcy, nie wahaj się twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:32 pm
Jaswinder Kitty ShadowCat Jaswinder opcy... znowu świntuszysz bejbe? blaugh sis... pomoosh mi... on mnie targa za moje majtki crying crying zdejmooj opcy, nie wahaj się twisted *zdejmuje* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:34 pm
opcy Jaswinder Kitty ShadowCat Jaswinder opcy... znowu świntuszysz bejbe? blaugh sis... pomoosh mi... on mnie targa za moje majtki crying crying zdejmooj opcy, nie wahaj się twisted *zdejmuje* 3nodding *MA NA SOBIE ZAPASOWE MAJTKI* twisted hehe... nie dorwiesh mnie.. *ucieka opcemu* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:37 pm
Kitty ShadowCat opcy Jaswinder Kitty ShadowCat Jaswinder opcy... znowu świntuszysz bejbe? blaugh sis... pomoosh mi... on mnie targa za moje majtki crying crying zdejmooj opcy, nie wahaj się twisted *zdejmuje* 3nodding *MA NA SOBIE ZAPASOWE MAJTKI* twisted hehe... nie dorwiesh mnie.. *ucieka opcemu* blaugh *telepatycznie sciaga jej zapasowe majtki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:39 pm
opcy *telepatycznie sciaga jej zapasowe majtki* eek redface *zakrywa się ręcznikiem i biegnie się ubrać* ZBOCZENIEC scream crying crying *wraca ubrana i wali w niego pięściami* scream crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:40 pm
Kitty ShadowCat opcy *telepatycznie sciaga jej zapasowe majtki* eek redface *zakrywa się ręcznikiem i biegnie się ubrać* ZBOCZENIEC scream crying crying *wraca ubrana i wali w niego pięściami* scream crying crying bij mnie i mow mi brzydko bejbe! *chowa zdobyte majtki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:42 pm
opcy Kitty ShadowCat opcy *telepatycznie sciaga jej zapasowe majtki* eek redface *zakrywa się ręcznikiem i biegnie się ubrać* ZBOCZENIEC scream crying crying *wraca ubrana i wali w niego pięściami* scream crying crying bij mnie i mow mi brzydko bejbe! *chowa zdobyte majtki* heh... blaugh whee lubish pshemoc, kochanie? xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|