|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:07 pm
Gosiak sweet_chii moze ja sie bede ewakuowac jesli tak sie sprawy maja eek przed czym cchesz uciec wink IO WŁAŚNIE... PRZEDE MNĄ NIC ANI NIKT SIĘ NIE UKRYJE :TWISTED:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:07 pm
novelin Gosiak novelin no masochiści... jak bum cyk konik razz warto sprobowac wszystkiego w zyciu :] Hehe, taa... xd Ale trzeba byc grzecznym i nie wypluwac xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:08 pm
]Goth bless[ novelin Gosiak novelin no masochiści... jak bum cyk konik razz warto sprobowac wszystkiego w zyciu :] Hehe, taa... xd Ale trzeba byc grzecznym i nie wypluwac xd whee xd xd xd xd *ROTFL*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:09 pm
opcy Kitty ShadowCat HMMM... OPCY ZAPOMNIAŁ TO MOSHE JA SIĘ WAS SPYTAM: JAKIE MACIE MAJTKI? blaugh te......... bez takich mi tu!!!!!!!!! ja o tak waznych sprawach nie zapominam......... DZIEWCZYNY JAKIE MACIE MAJTKI???????!!!!!!!!! hmmm.... tesh mam odpowiedzieć? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:10 pm
Gosiak Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Gosiak Kitty ShadowCat Gosiak Elo Yo Raps DzieciaQ heart heart *przytuuuuuuuul* chcesh dostać tasakiem w łeb? wink hmm wiesz moze nie dzisiaj ^^ bo dbam o moja metalowa plytke w czaszce a masz jeszcze jakies propozycje? Moge Cie podrapac po pleckach a pozniej zlizac bita smietanke z twojego brzuszka... oczywiscie jesli jestes sliczna xd heart na jest PSHESHLICZNA 3nodding heart whee nu dobraa ^^ to gdzie masz te truskaweczki blaugh *wsadza jej jedna truskaweczke do buzi* 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:12 pm
]Goth bless[ *wsadza jej jedna truskaweczke do buzi* 3nodding heart mmmmmmmmmm... whee jaka słodziutka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:14 pm
opcy Kitty ShadowCat HMMM... OPCY ZAPOMNIAŁ TO MOSHE JA SIĘ WAS SPYTAM: JAKIE MACIE MAJTKI? blaugh te......... bez takich mi tu!!!!!!!!! ja o tak waznych sprawach nie zapominam......... DZIEWCZYNY JAKIE MACIE MAJTKI???????!!!!!!!!! pomaranczowe oczojebne ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:16 pm
Gosiak ]Goth bless[ *wsadza jej jedna truskaweczke do buzi* 3nodding heart mmmmmmmmmm... whee jaka słodziutka blaugh Tak... z bita smietanka... i ciesz sie ze slodzutka a nie slona whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:16 pm
stare .....*targa go za włosy*...wstawaj pijana szumowino scream xd *czochru chochru czupryne*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:18 pm
]Goth bless[ Gosiak ]Goth bless[ *wsadza jej jedna truskaweczke do buzi* 3nodding heart mmmmmmmmmm... whee jaka słodziutka blaugh Tak... z bita smietanka... i ciesz sie ze slodzutka a nie slona whee *przeturlywuje się po guildi* a mi cuś chyba odbija blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:19 pm
]Goth bless[ Gosiak ]Goth bless[ *wsadza jej jedna truskaweczke do buzi* 3nodding heart mmmmmmmmmm... whee jaka słodziutka blaugh Tak... z bita smietanka... i ciesz sie ze slodzutka a nie slona whee nuu i zeby mi tu smaku przypadkiem nie zmienilaaa... yay znow bede cala brudna wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:21 pm
sis ukochana *pshytuuuuuuuuuuul* zobacz na moją nowiutką fryzoorkę whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:21 pm
Kitty ShadowCat stare .....*targa go za włosy*...wstawaj pijana szumowino scream xd *czochru chochru czupryne* sama sie targaj! *targa ja za majtki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|