|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:56 pm
Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Kitty ShadowCat *wyciąga tasaq z głowy opcego* co sie tak gapish? ty tesh chcesh? *zblisha sie z tasakiem do Kage* twisted A co ja Ci zrobilem, dziecko stare gonk wrrr *wbija tasaq w głowe Kage* scream xd xd a to za to "dziecko" scream xd stare xd *tasak przechodzi przez niego jak przez cien* Czesc Gosiak, masz ladne oczka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:56 pm
Kitty ShadowCat Gosiak Elo Yo Raps DzieciaQ heart heart *przytuuuuuuuul* chcesh dostać tasakiem w łeb? wink hmm wiesz moze nie dzisiaj ^^ bo dbam o moja metalowa plytke w czaszce a masz jeszcze jakies propozycje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:57 pm
]Goth bless[ Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Kitty ShadowCat *wyciąga tasaq z głowy opcego* co sie tak gapish? ty tesh chcesh? *zblisha sie z tasakiem do Kage* twisted A co ja Ci zrobilem, dziecko stare gonk wrrr *wbija tasaq w głowe Kage* scream xd xd a to za to "dziecko" scream xd stare xd *tasak przechodzi przez niego jak przez cien* Czesc Gosiak, masz ladne oczka ojoj znow ktos ma nadzieje ze Ci cos zrobi? ale jestes za sprytny ^^ dziekuje :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:58 pm
Gosiak Kitty ShadowCat Gosiak Elo Yo Raps DzieciaQ heart heart *przytuuuuuuuul* chcesh dostać tasakiem w łeb? wink hmm wiesz moze nie dzisiaj ^^ bo dbam o moja metalowa plytke w czaszce a masz jeszcze jakies propozycje? Moge Cie podrapac po pleckach a pozniej zlizac bita smietanke z twojego brzuszka... oczywiscie jesli jestes sliczna xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:59 pm
]Goth bless[ Gosiak Kitty ShadowCat Gosiak Elo Yo Raps DzieciaQ heart heart *przytuuuuuuuul* chcesh dostać tasakiem w łeb? wink hmm wiesz moze nie dzisiaj ^^ bo dbam o moja metalowa plytke w czaszce a masz jeszcze jakies propozycje? Moge Cie podrapac po pleckach a pozniej zlizac bita smietanke z twojego brzuszka... oczywiscie jesli jestes sliczna xd heart zalezy jaki kanon urody uwazasz za sliczny xp ale nie narzekam ^^ a truskawki maaasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:00 pm
Gosiak ]Goth bless[ Gosiak Kitty ShadowCat Gosiak Elo Yo Raps DzieciaQ heart heart *przytuuuuuuuul* chcesh dostać tasakiem w łeb? wink hmm wiesz moze nie dzisiaj ^^ bo dbam o moja metalowa plytke w czaszce a masz jeszcze jakies propozycje? Moge Cie podrapac po pleckach a pozniej zlizac bita smietanke z twojego brzuszka... oczywiscie jesli jestes sliczna xd heart zalezy jaki kanon urody uwazasz za sliczny xp ale nie narzekam ^^ a truskawki maaasz? Jasne ze mam wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:01 pm
novelin no masochiści... jak bum cyk konik razz warto sprobowac wszystkiego w zyciu :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:01 pm
]Goth bless[ Gosiak Kitty ShadowCat Gosiak Elo Yo Raps DzieciaQ heart heart *przytuuuuuuuul* chcesh dostać tasakiem w łeb? wink hmm wiesz moze nie dzisiaj ^^ bo dbam o moja metalowa plytke w czaszce a masz jeszcze jakies propozycje? Moge Cie podrapac po pleckach a pozniej zlizac bita smietanke z twojego brzuszka... oczywiscie jesli jestes sliczna xd heart na jest PSHESHLICZNA 3nodding heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:03 pm
Gosiak novelin no masochiści... jak bum cyk konik razz warto sprobowac wszystkiego w zyciu :] Hehe, taa... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Gosiak Kitty ShadowCat Gosiak Elo Yo Raps DzieciaQ heart heart *przytuuuuuuuul* chcesh dostać tasakiem w łeb? wink hmm wiesz moze nie dzisiaj ^^ bo dbam o moja metalowa plytke w czaszce a masz jeszcze jakies propozycje? Moge Cie podrapac po pleckach a pozniej zlizac bita smietanke z twojego brzuszka... oczywiscie jesli jestes sliczna xd heart na jest PSHESHLICZNA 3nodding heart whee nu dobraa ^^ to gdzie masz te truskaweczki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moze ja sie bede ewakuowac jesli tak sie sprawy maja eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:05 pm
HMMM... OPCY ZAPOMNIAŁ TO MOSHE JA SIĘ WAS SPYTAM: JAKIE MACIE MAJTKI? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:05 pm
sweet_chii moze ja sie bede ewakuowac jesli tak sie sprawy maja eek przed czym cchesz uciec wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:07 pm
Kitty ShadowCat HMMM... OPCY ZAPOMNIAŁ TO MOSHE JA SIĘ WAS SPYTAM: JAKIE MACIE MAJTKI? blaugh te......... bez takich mi tu!!!!!!!!! ja o tak waznych sprawach nie zapominam......... DZIEWCZYNY JAKIE MACIE MAJTKI???????!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:07 pm
Kitty ShadowCat HMMM... OPCY ZAPOMNIAŁ TO MOSHE JA SIĘ WAS SPYTAM: JAKIE MACIE MAJTKI? blaugh kozackie ^^ przestancie z majtkami bo ja mam korbe na tym punkcie patrz Kitty *rozpina spodenki* fajne cuu nie? ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|