|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:31 pm
opcy Neilameane opcy Neilameane *sadza opcego na krzeslku na srodku pokoju i swieci mu jakas stara lampka po oczach* Co pilej dzisiaj, zanim na Gaie wlazles? pilem pysia o kolorze zielonozielonym co nie?!!? *stawia obok wykrywacz klamstw i ponawia pytanie* Co piles?*zjada wykrywacz klamstw* nara Agut dziewczyno ktora wyjawnila mi sekret swej bielizny..... nie masz pewnosci ze nie sklamalam, ani ze jestem dziewczyna domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:31 pm
opcy Neilameane opcy Neilameane *sadza opcego na krzeslku na srodku pokoju i swieci mu jakas stara lampka po oczach* Co pilej dzisiaj, zanim na Gaie wlazles? pilem pysia o kolorze zielonozielonym co nie?!!? *stawia obok wykrywacz klamstw i ponawia pytanie* Co piles?*zjada wykrywacz klamstw* nara Agut dziewczyno ktora wyjawnila mi sekret swej bielizny..... *wali go po plecach, zeby wyplyl wykrywacz* No wypluj to istoto jedna!!! *fuch!* wypadlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:32 pm
Poleccie mi jakis dobry film biggrin
Ale nie erotyczny, to mi na zywo wystarcza - po co wiec oglądac heheh razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:33 pm
Neilameane opcy Neilameane opcy Neilameane *sadza opcego na krzeslku na srodku pokoju i swieci mu jakas stara lampka po oczach* Co pilej dzisiaj, zanim na Gaie wlazles? pilem pysia o kolorze zielonozielonym co nie?!!? *stawia obok wykrywacz klamstw i ponawia pytanie* Co piles?*zjada wykrywacz klamstw* nara Agut dziewczyno ktora wyjawnila mi sekret swej bielizny..... *wali go po plecach, zeby wyplyl wykrywacz* No wypluj to istoto jedna!!! *fuch!* wypadlo...*wypluwa na wpol strawiona glowe milutkiego kroliczka* Ph-nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:34 pm
opcy Kitty ShadowCat jak tylko się załadooją obrazki na photobucket to wam pokashe co wyświrowałam w GACq wink moshe jeshcze ktoś chce żebym mu zrobiła avka? wink czesc Kitt stary rowerze.......... wypijesz ze mna co nie?!!?! eek sweatdrop hmmm... rowerze? ... no cooż.... mogu wipić ze starą szumowiną xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *wypluwa na wpol strawiona glowe milutkiego kroliczka* Ph-nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn fan Happy Three Friends czy co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Poleccie mi jakis dobry film biggrin Ale nie erotyczny, to mi na zywo wystarcza - po co wiec oglądac heheh razz wszystkie filmy Jean-Pierre Jeunet'a !!!!! 3nodding ewentualnie "Las Vegas parano"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:37 pm
Yhm... no zobacze, zobacze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Poleccie mi jakis dobry film biggrin Ale nie erotyczny, to mi na zywo wystarcza - po co wiec oglądac heheh razz Mrrraaauuu... a opowiesz mi o jakis pikantnych szczegolikach? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane opcy *wypluwa na wpol strawiona glowe milutkiego kroliczka* Ph-nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn fan Happy Three Friends czy co?jam jest sluga Shub Niggurath domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:38 pm
Dobra istoty ludzkie. Ja ide spac *ubiera swoja ulubiona flanele, w ktorej chodzi po domu, spi w niej i w ogole wielofunkcyjnej* Opcy i tak wiem swoje^^ Dobranoc Wam!!!! *wyjezdza z pokoju na swoim obrotowym, czarnym krzeselku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:39 pm
*przynosi 2 butelki shampana* whee mniam.... *patshy na opcego* to pijesh, shumowino czy nie? scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:40 pm
]Goth bless[ novelin Poleccie mi jakis dobry film biggrin Ale nie erotyczny, to mi na zywo wystarcza - po co wiec oglądac heheh razz Mrrraaauuu... a opowiesz mi o jakis pikantnych szczegolikach? 3nodding heart Haha, pozwolę sobie przemilczeć ten temat wink *uśmiecha się wrednie* Ja się napije chętnie, ale nie szampana... Żywiec by robił razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:40 pm
opcy Neilameane opcy *wypluwa na wpol strawiona glowe milutkiego kroliczka* Ph-nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn fan Happy Three Friends czy co?jam jest sluga Shub Niggurath domokun domokun ARRRR!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:41 pm
Kitty ShadowCat *przynosi 2 butelki shampana* whee mniam.... *patshy na opcego* to pijesh, shumowino czy nie? scream xd *zjada butelki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|