|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:21 pm
opcy agut *podchodzi blizej i widzi butelke...* A to co jest?? stare kategoryczycznie zaprzeczam!!!!!!!!!!!!! niw nie pilem zadnego wina!!!!!!!!!!!!!!!! co nie?!!!!!!!!1111??!? ja wierze w to co widze blaugh masz szczescie ze musze juz isc, ale sledztwo i tak przeprowadzimy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:21 pm
opcy agut *podchodzi blizej i widzi butelke...* A to co jest?? stare kategoryczycznie zaprzeczam!!!!!!!!!!!!! niw nie pilem zadnego wina!!!!!!!!!!!!!!!! co nie?!!!!!!!!1111??!? taaaaaaaaaaaaak. "a swistak siedzi i zawija je w te sreberka".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:22 pm
Neilameane opcy agut *podchodzi blizej i widzi butelke...* A to co jest?? stare kategoryczycznie zaprzeczam!!!!!!!!!!!!! niw nie pilem zadnego wina!!!!!!!!!!!!!!!! co nie?!!!!!!!!1111??!? taaaaaaaaaaaaak. "a swistak siedzi i zawija je w te sreberka". moze ty przeprowadzisz sledztwo i mu to udowodnisz?? stare bo ja musze mykac nynac... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:22 pm
agut opcy agut *podchodzi blizej i widzi butelke...* A to co jest?? stare kategoryczycznie zaprzeczam!!!!!!!!!!!!! niw nie pilem zadnego wina!!!!!!!!!!!!!!!! co nie?!!!!!!!!1111??!? ja wierze w to co widze blaugh masz szczescie ze musze juz isc, ale sledztwo i tak przeprowadzimy stare a jakie masz majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:23 pm
opcy agut opcy agut *podchodzi blizej i widzi butelke...* A to co jest?? stare kategoryczycznie zaprzeczam!!!!!!!!!!!!! niw nie pilem zadnego wina!!!!!!!!!!!!!!!! co nie?!!!!!!!!1111??!? ja wierze w to co widze blaugh masz szczescie ze musze juz isc, ale sledztwo i tak przeprowadzimy stare a jakie masz majtki? jakie pytania eek ale dobra razz czarno rozowe a ty?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:24 pm
agut Neilameane opcy agut *podchodzi blizej i widzi butelke...* A to co jest?? stare kategoryczycznie zaprzeczam!!!!!!!!!!!!! niw nie pilem zadnego wina!!!!!!!!!!!!!!!! co nie?!!!!!!!!1111??!? taaaaaaaaaaaaak. "a swistak siedzi i zawija je w te sreberka". moze ty przeprowadzisz sledztwo i mu to udowodnisz?? stare bo ja musze mykac nynac... sad *zaklada wdzianko Shelrocka Holmesa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:25 pm
agut jakie pytania eek ale dobra razz czarno rozowe a ty?? wink ale beszczelne pytania zadajesz........ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:26 pm
jak tylko się załadooją obrazki na photobucket to wam pokashe co wyświrowałam w GACq wink moshe jeshcze ktoś chce żebym mu zrobiła avka? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*sadza opcego na krzeslku na srodku pokoju i swieci mu jakas stara lampka po oczach* Co pilej dzisiaj, zanim na Gaie wlazles?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane agut Neilameane opcy agut *podchodzi blizej i widzi butelke...* A to co jest?? stare kategoryczycznie zaprzeczam!!!!!!!!!!!!! niw nie pilem zadnego wina!!!!!!!!!!!!!!!! co nie?!!!!!!!!1111??!? taaaaaaaaaaaaak. "a swistak siedzi i zawija je w te sreberka". moze ty przeprowadzisz sledztwo i mu to udowodnisz?? stare bo ja musze mykac nynac... sad *zaklada wdzianko Shelrocka Holmesa* hyhy...daj mi jutro znac o winikach sledztwa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat jak tylko się załadooją obrazki na photobucket to wam pokashe co wyświrowałam w GACq wink moshe jeshcze ktoś chce żebym mu zrobiła avka? wink czesc Kitt stary rowerze.......... wypijesz ze mna co nie?!!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:27 pm
Neilameane *sadza opcego na krzeslku na srodku pokoju i swieci mu jakas stara lampka po oczach* Co pilej dzisiaj, zanim na Gaie wlazles? pilem pysia o kolorze zielonozielonym co nie?!!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:28 pm
mykam nynac papa all (obcy ty zboQ i pijoQ nie odpowiedziales mi crying ) *pewnie obcy zapomnial o majteckach przez winsko i wstydzi sie powiedziec razz *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:28 pm
opcy Neilameane *sadza opcego na krzeslku na srodku pokoju i swieci mu jakas stara lampka po oczach* Co pilej dzisiaj, zanim na Gaie wlazles? pilem pysia o kolorze zielonozielonym co nie?!!? *stawia obok wykrywacz klamstw i ponawia pytanie* Co piles?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:29 pm
Neilameane opcy Neilameane *sadza opcego na krzeslku na srodku pokoju i swieci mu jakas stara lampka po oczach* Co pilej dzisiaj, zanim na Gaie wlazles? pilem pysia o kolorze zielonozielonym co nie?!!? *stawia obok wykrywacz klamstw i ponawia pytanie* Co piles?*zjada wykrywacz klamstw* nara Agut dziewczyno ktora wyjawnila mi sekret swej bielizny.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|