|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:19 am
Kukus Lethiel witajcie 4laugh gadamy o wieku ??? .... ja rocznik 86 3nodding w groodniu 18 latek bede miala 3nodding aaaaaaaaaaaaa... *osuwa się po ścianie* jestem stary, czas się szykować się zbierać... życie mam już za sobą... młodość... piękno... wspaniałe czasy... wszystko już za mną... *spływa na podłogę i tępo patrząc na sufit szepcze* w marcu skończyłęm 20 lat... a kiedyś byłem taki piękny i młody... teraz pozostało mi tylko "i" nie martw sie staruszku bedzie dobrze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:20 am
Kukus Lethiel witajcie 4laugh gadamy o wieku ??? .... ja rocznik 86 3nodding w groodniu 18 latek bede miala 3nodding aaaaaaaaaaaaa... *osuwa się po ścianie* jestem stary, czas się szykować się zbierać... życie mam już za sobą... młodość... piękno... wspaniałe czasy... wszystko już za mną... *spływa na podłogę i tępo patrząc na sufit szepcze* w marcu skończyłęm 20 lat... a kiedyś byłem taki piękny i młody... teraz pozostało mi tylko "i" uh.. nie jest tak żle whee *ogromniasty przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:21 am
Lethiel Genshu Lethiel witajcie 4laugh gadamy o wieku ??? .... ja rocznik 86 3nodding w groodniu 18 latek bede miala 3nodding Witam, hehe podobnie jak ja blaugh witaj 4laugh *przytulas* a ktoorego ?? 16 grudnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:22 am
Genshu Lethiel Genshu Lethiel witajcie 4laugh gadamy o wieku ??? .... ja rocznik 86 3nodding w groodniu 18 latek bede miala 3nodding Witam, hehe podobnie jak ja blaugh witaj 4laugh *przytulas* a ktoorego ?? 16 grudnia jestem starsha whee 1 groodzień
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:23 am
Lethiel Genshu Lethiel Genshu Lethiel witajcie 4laugh gadamy o wieku ??? .... ja rocznik 86 3nodding w groodniu 18 latek bede miala 3nodding Witam, hehe podobnie jak ja blaugh witaj 4laugh *przytulas* a ktoorego ?? 16 grudnia jestem starsha whee 1 groodzień Juz sei pryzwyczaiłem, zawsze byłem najmłodszy, od podstawówki po tecvhnikum, zawsze byłem najmłodszy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:23 am
a tak po za tematem... to Korzeniowski wygral 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:24 am
Dobra ja lece sie wbic do kumpla jak sie nie uida to wroce do was
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genshu Lethiel Genshu Lethiel witajcie 4laugh gadamy o wieku ??? .... ja rocznik 86 3nodding w groodniu 18 latek bede miala 3nodding Witam, hehe podobnie jak ja blaugh witaj 4laugh *przytulas* a ktoorego ?? 16 grudnia to tak jak chłopiec sysunki ale jestes od niego troszke młodszy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel a tak po za tematem... to Korzeniowski wygral 4laugh Super, Yatta!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:25 am
Falcone Dobra ja lece sie wbic do kumpla jak sie nie uida to wroce do was albo jeszcze chile zostane sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:25 am
Genshu Lethiel Genshu Lethiel Genshu Lethiel witajcie 4laugh gadamy o wieku ??? .... ja rocznik 86 3nodding w groodniu 18 latek bede miala 3nodding Witam, hehe podobnie jak ja blaugh witaj 4laugh *przytulas* a ktoorego ?? 16 grudnia jestem starsha whee 1 groodzień Juz sei pryzwyczaiłem, zawsze byłem najmłodszy, od podstawówki po tecvhnikum, zawsze byłem najmłodszy sweatdrop hieh.. ja tesh zawsze bylam najmlodsha ..... dopiero od liceum znam 3 mlodsze osoby 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:26 am
Ja ide kupic trade pass zaraz wracam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:27 am
Falcone Falcone Dobra ja lece sie wbic do kumpla jak sie nie uida to wroce do was albo jeszcze chile zostane sweatdrop co za nagla zmiana ..... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|