|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:59 pm
Czesc Siwa 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:00 pm
[ Kaku ] jak to sie mowi, 'biedna rzecz'. ide spac, Czeka mnie jutro 3 arkuszowy los, podobnie jak Ozza. bye. pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:01 pm
Lethiel [ Kaku ] jak to sie mowi, 'biedna rzecz'. ide spac, Czeka mnie jutro 3 arkuszowy los, podobnie jak Ozza. bye. i jak mnie xp .. i ja tesh jush zmykam.. czas na Angielski !!! :> papatki powodzenia *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
tak sie sklada ze jestem razz *dopadla ja mala depresja z wiazku z mysla ze jutro wkoncu trzeba sie zaczac uczyc na przyszly tydzien [a maturki i tak nie zda]* fajnusi rysuneczek cieniu *siada na parapecie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi chwiejnym krokiem* dooobrrry wieczuuuuurrrr!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:04 pm
opcy *wchodzi chwiejnym krokiem* dooobrrry wieczuuuuurrrr! heyka smile A czyzbys znowu cos pil ze tak sie chwiejesz?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:04 pm
Akiko Tamashii fajnusi rysuneczek cieniu *siada na parapecie* Dobrze wiesz, ze jest zrobiony w 5 min xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:05 pm
opcy *wchodzi chwiejnym krokiem* dooobrrry wieczuuuuurrrr! *pochodzi i obwąchuje* Co piłeś razz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:05 pm
opcy *wchodzi chwiejnym krokiem* dooobrrry wieczuuuuurrrr! *podchodzi z alkomatem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:06 pm
Czesc Yoghurthciku whee 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:09 pm
no co chyba moge sobie wypic nie.......... ostatnio pilem w lutym co nie..................
*dup na podloge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oki ja mykam *hmm....moze wreszcie uda mi sie zasnac...* papatki all *stara sie pozegnac ze wszystkimi *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Akiko Tamashii fajnusi rysuneczek cieniu *siada na parapecie* Dobrze wiesz, ze jest zrobiony w 5 min xd xp no i co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|